Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bradarić na klupi

Francuski prvak izvukao bod u sedmoj minuti nadoknade: Bašićev Bordeaux upisao iznenađujući poraz

Novi prvoligaš je svladao Bordeaux u 1. kolu francuske Ligue 1, dok je Lille osvojio samo bod.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Branitelj naslova Lille u sudačkoj nadoknadi spasio se od poraza u 1. kolu francuskog prvenstva, nakon što je u nedjelju na gostovanju kod Metza do 81. minute gubio sa 1:3.

U 81. minuti Jonathan Ikoné smanjuje na 2:3, da bi u sedmoj minuti sudačke nadoknade (90+7) turski napadač Burak Yilmaz pogodio za 3:3.

Hrvatski reprezentativni branič Domagoj Bradarić ostao je na klupi Lillea, a Metz je od 56. minute imao igrača manje jer je crveni karton dobio branič Boubakar Kouyate.

Nogometaši Bordeauxa otvorili su novu sezonu u Le Championnatu domaćim porazom od Clermonta sa 0:2.

gol expired Opća makljaža u prijateljskom susretu: Letjeli su udarci, bilo je krvi, a onda je na teren uletio Diego Simeone divider

Clermont je osnovan 1911. godine, a ove sezone će prvi put u svojoj povijesti igrati u elitnom razredu francuskog nogometa. Već u prvom kolu priredio je iznenađenje pobijedivši u gostima Bordeaux sa 2:0.

Golove za povijesnu pobjedu zabili su Mohamed Bayo (82) i Jodel Dossou (90+3).

Za Bordeaux je do 81. minute igrao hrvatski nogometaš Toma Bašić za kojeg se ovoga ljeta pisalo kako je na izlaznim vratima "Girordinaca".

gol expired VIDEO Osječani teškom mukom izborili važnu pobjedu: Bivši hajdukovac zabio privijenac za prvo mjesto na tablici divider

U petak je Monaco našeg Nike Kovača kod kuće odigrao 1:1 protiv Nantesa, baš kao i Lyon u subotu protiv Bresta. PSG je u subotu sezonu otvorio gostujućom pobjedom protiv Troyesa (2:1).

U nedjelju navečer u posljednjoj utakmici 1. kola Montpellier dočekuje Marseille.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider