Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trener pao na travnjak

VIDEO Benfica propustila šokirati Barcu u posljednjim sekundama: Imao je prazna vrata pred sobom, ali je sve promašio

Barcelona je propustila osigurati prolaz u osminu finala Lige prvaka protiv Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Xavi Hernandez debitirao je kao trener Barcelone u Ligi prvaka. U susretu 5. kola skupine E propustio je meč-loptu protiv Benfice, utakmica je završila rezultatom 0:0 te Barcelona i dalje ima dva boda više od Portugalaca. 

No, ako će Benfica pobijediti u zadnjem kolu kijevski Dinamo na domaćem terenu, onda i Barcelona mora pobijediti Bayern u Münchenu. U slučaju istog broja bodova, pobjeda Benfica i remi Barce, u prednosti je Benfica, koja je doma dobila Katalonce 3:0.

Ovaj susret na Camp Nouu je bio krajnje dramatičan i s brojnim šansama. Barcelona je bila bolja, pogađala je okvir vrata, zabijala golove iz zaleđa, no na kraju je Benfica izdržala sve i iščupala nulu, premda je u nadoknadi igrač Benfice Seferović imao praznu domaću mrežu pred sobom, ali nije pogodio za pobjedu.

gol expired Chelsea potopio Juventus i zasjeo na čelnu poziciju: Stara dama ne pamti ovakav poraz u Ligi prvaka divider

Nevjerojatan promašaj Seferovića možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Najveća gužva vlada u skupini G gdje su prije zadnjeg kola, RB Salzburg - Sevilla i Wolfsburg - Lille, sve četiri momčadi u igri za osminu finala te su sve na ljestvici razdvojene tek s jednim bodom.

Bodovno gledano u ovom trenutku najbolje stoji Lille koji je u 5. kolu, kao domaćin, pobijedio RB Salzburg 1:0. Ivo Grbić je uspješno čuvao domaću mrežu na ovom susretu, dok je Luka Sučić za goste igrao do 59. minute.

gol expired VIDEO Kad Rakitić ovako dijeli lopte, teže je promašiti nego zabiti: Pogledajte ovu asistenciju divider

Sevilla se vratila u igru domaćom pobjedom 2:0 protiv Wolfsburga, a sjajnu je asistenciju upisao Ivan Rakitić u 12. minuti kada je Joana Jordana pogodio u trepavicu za prvi pogodak na utakmici.

Standings provided by SofaScore LiveScore

U ogledu skupine H Malmö je upisao prvi bod. Na domaćem terenu je odigrao 1:1 protiv Zenita iako je u završnici imao igrača više, ali je i primio pogodak u 92. minuti iz jedanaesterca.

Antonio Mirko Čolak je odigrao svih 90 minuta za švedskog prvaka, dok je na drugoj strani Dejan Lovren startao za Zenit, ali je igru napustio u 46. minuti.

gol expired VIDEO Ako ne zabija, onda asistira: Mario Pašalić namjestio sjajan pogodak Atalante u Ligi prvaka divider

U drugom susretu skupine H Chelsea je potopio Juventus sa 4:0 i tako su obje momčadi potvrdile prolaz u osminu finala.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider