Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otkrio što mu je niko rekao

Lewandowski više nije na tržištu: Nakon razgovora s Kovačem odlučio ostati u Bayernu!

Robert Lewandowski otkrio je da je Niko Kovač bio glavni razlog njegova ostanka u Bayernu.

Niko Kovač i Robert Lewandowski (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Poljski napadač Robert Lewandowski bio je na pragu odlaska iz minhenskog Bayerna u ljetnom prijelaznom roku, no sve se to promijenilo dolaskom Nike Kovača na klupu bavarskog diva. Poljak je prekinuo višemjesečnu šutnju i njemačkim medijima otkrio zašto je u jednom trenutku želio otići i što mu je Kovač rekao da se predomislio.

Podsjetimo, u svibnju je menadžer poljskog reprezentativca Pini Zahavi objavio da je uprava Bayerna obaviještena o želji da Robert napusti klub.

"U tom trenutku nisam se osjećao dobro u Münchenu. Svi su me kritizirali na kraju prošle sezone i nisam osjetio da me klub štiti. Osjećao sam se usamljeno u cijeloj situaciji. Nijedan me od šefova kluba nije zaštitio", rekao je Lewandowski.

Ponude su pristizale, Poljak je razmišljao, a onda je stigao dan kada je sjeo za stol s novim trenerom Nikom Kovačem.

"Objasnio mi je kako želi da ovaj Bayern igra, kako sve funkcionira i sve što je rekao jako mi se svidjelo. Nakon razgovora s njim odlučio sam da želim ostati i svim srcem zaigrati ponovno za Bayern", otkrio je Poljak.

Bayern ni u jednom trenutku nije imao namjeru prihvatiti nijednu ponudu za Lewandowskog, što mu je dalo do znanja da ga ipak cijene.

"To samo pokazuje veličinu i stabilnost kluba. Želim mu vratiti sve što mi je dao otkako sam ovdje. Imam još tri godine ugovora s Bayernom i ne namjeravam ulaziti u bilo kakav štrajk ili naštetiti klubu. Neću više trošiti vrijeme na razmišljanje o odlasku u drugu zemlju. Svim srcem sam ponovno u Bayernu", zaključio je Lewa.

Podsjetimo, Real Madrid bio je jedan od glavnih kandidata za njegovo dovođenje ovog ljeta, pogotovo nakon odlaska Cristiana Ronalda u Juventus. Kraljevi su deficitarni upravo na poziciji najisturenijeg napadača, no čini se da će "špicu" morati potražiti negdje drugdje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider