Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prozvao upravu

Kovačeva zvijezda na rubu strpljenja: ''Izgubili smo našu igru, treba nam pravo pojačanje''

Napadač njemačkog bundesligaša Bayerna Robert Lewandowski (30) zatražio je od vodstva njemačkog prvaka da dovedu kvalitetne igrače koji bi pojačali momčad.

Robert Lewandowski (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Momčad Nike Kovača je u subotu izgubila od Borussije Dortmund (0-2) u njemačkom Superkupu, a nakon utakmice poljski napadač je poručio kako bi vodstvo kluba trebalo osnažiti momčad.

"Mladi igrači na klupi imaju potencijal, ali ponekad vam treba pravo pojačanje, netko tko može pomoći ekipi", kazao je Lewandowski.

Za razliku od Borussije koja se ovoga ljeta pojačala, Bayern je angažirao defanzivce Benjamina Pavarda i Lucasa Hernandeza, dok su klub napustili Arjen Robben, Franck Ribery, James Rodriguez, Mats Hummels i Rafinha.

gol expired Kovač komentirao poraz i oglasio se o spornoj situaciji: Stao u obranu igrača koji je izazvao bijes divider

Lewnadoski je prozvao upravu i tijekom američke turneje.

"I dalje isto mislim. Protiv Borussije se moglo vidjeti što bi značilo da imamo pravo pojačanje spremno za nastup", dodao je Poljak.

Posljednjih se dana nagađalo kako bi Leroy Sane mogao preseliti iz Manchester Cityja u Bayern, no Građani ga žele zadržati.

"Izgubili smo našu igru. Mogli smo pobijediti Borussiju, ali smo napravili previše jednostavnih grešaka. Nakon što smo primili drugi gol, nismo bili 100 posto uvjereni da se možemo vratiti. Mislim da je to ista greška iz prošle sezone", naveo je Lewandowski.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider