Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijači borussije poludjeli

Kovač komentirao poraz i oglasio se o spornoj situaciji: Stao u obranu igrača koji je izazvao bijes

Kovač je prokomentirao događaje s utakmice njemačkog Superkupa.

Prvi trofej njemačke sezone ide u Dortmund: Borussia je s 2:0 pobijedila Bayern u Superkupu. Niko Kovač je nakon utakmice iskreno komentirao da ne može biti prezadovoljan takvim raspletom.

''Izgubili smo i tužni smo. Odigrali smo solidno, ali ne i dobro, napravili smo dvije pogreške koje je Borussia iskoristila. Gubitnici smo, ali nisam nezadovoljan, naravno da nije to bila vrhunska utakmica, moramo bolje koristiti prilike", rekao je Kovač.

Heroj Borussije bio je Jadon Sancho, mladi Englez koji je golom i asistencijom trasirao put prema pobjedi. Bio je uključen i u spornu situaciju kada ga je uz aut-liniju, dok je lopta bila van igre, nagazio Joshua Kimmich.

Neymar opet razljutio Parižane: Reakcija koja puno govori, Barca smislila novi plan i krenula u akciju? Neymar (Foto: AFP) Mbappe odgurnuo Neymara (Screenshot Twitter) Neymar (Foto: AFP) +1 Neymar (Foto: AFP)

Kimmich je dobio žuti karton što je izazvalo polemike, sudeći po bijesnim reakcijama navijača Borussije na društvenim mrežama, trebao je dobiti izravan crveni. Sancho je nekoliko minuta kasnije šepajući napustio teren, a njemački mediji također dovode u pitanje sučevu odluku.

Kimmich se nakon utakmice pravdao da je pokušao doći do lopte koju je Sancho sakrio, pa ga je slučajno nagazio. O cijeloj situaciji oglasio se i Kovač.

"Nisam vidio situaciju, pa ne mogu suditi, ali Josh zasigurno nije tip koji takve stvari radi namjerno", rekao je Kovač.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider