Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Evo što se dogodilo

Lewandowski odmah nakon utakmice odjurio iz Osijeka: Nije čekao suigrače

Poljski kapetan Robert Lewandowski odmah je napustio Opus Arenu nakon utakmice Hrvatske i Poljske.

Robert Lewandowski (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Hrvatska je krasnim pogotkom Luke Modrića svladala Poljsku (1:0) u Ligi nacija, a s druge strane prijetila je još jedna nogometna legenda, Robert Lewandowski.

36-godišnji napadač Barcelone srećom nije odigrao najbolju utakmicu, dobro ga je zatvorila hrvatska obrana, no pred sam kraj utakmice pokazao je koliko mu malo treba da se nađe u gol-šansi. Srećom, njegov udarac iz okreta otišao je preko vrata, a na semaforu je ostalo 1:0 za Hrvatsku:

"Mislim da su dominirali u veznom redu. Osim šutova iz daljine u prvom poluvremenu nisu stvorili niti jednu priliku, ali su krenuli u drugom poluvremenu. Nismo imali dovoljno pokušaja prema naprijed. Htjeli su nas zatvoriti, umjesto da čitamo igru, igrali smo ono u čemu nismo bili dobri", izjavio je Lewandowski nakon utakmice za TVP Sport.

Ostali su novinari strpljivo čekali da se pojavi iskusni napadač, ali to se nije dogodilo. Poljski portal SportoweFakty tvrdi da je Lewandowski odmah nakon utakmice požurio u osječku zračnu luku kako bi uhvatio privatni let za Barcelonu.

"Ova ekstravagancija ipak je razumljiva jer Osijek nije najbolje prometno povezan grad u Hrvatskoj, a većina igrača imala je potpuno isti problem", piše poljski portal, koji nagađa kolika bi mogla biti cijena privatnog leta od Osijeka do Barcelone.

Cijene se navodno kreću od sedam do gotovo deset tisuća eura, ali mogu biti i puno skuplji. Teško je reći je li Lewandowski put platio svojim novcem ili je to osigurala Barcelona.

Luka Modrić VIDEO Pogledajte Modrićevu čaroliju iz više kutova: Ne zna se koji je ljepši divider

Poljski navijači na Opus Areni FOTO Poljski navijači razvili veliku poruku u Osijeku: Napisali su samo dvije riječi divider

Luka Modrić VIDEO Sudac prije slobodnjaka otežao posao Modriću, situaciju komentirao i Lewandowski: "Ponekad je teže tako zabiti“ divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook