Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
pale se alarmi

Ozljeda koja je zabrinula mnoge: Pogled prema Pepu o kojem se priča, komplikacije za Kovača

Ozljeda traženog igrača nije dobro došla nikome, je li se mogla izbjeći?

Galerija Leroy Sane (Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL=

Leroy Sane glavna je meta Bayerna, što je dao nasluti i Niko Kovač u nedavnoj izjavi kojom je naljutio šefove bavarskog velikana.

Pregovori se otežu, što i ne čudi jer poslovično štedljivi Bavarci ipak ne spadaju u one koji će samo tako istresti vreće novca na stol, a Manchester City traži veliku odštetu. Međutim, osim standardnih otegotnih okolnosti, dogodila se i nepredviđena situacija koja cijeli posao stavlja pod upitnik.

Sane je bio u prvoj postavi Građana za dvoboj s Liverpoolom u Community Shieldu. Međutim, izašao je već u 13. minuti zbog ozljede koja je upalila alarm u Njemačkoj.

Bayern hitno treba klasna pojačanja

Što će biti sa Saneom, hoće li propasti transfer, ima li Bayern rezervnu opciju? Sve su to pitanja koja se vrte u njemačkim medijima dan nakon utakmice, a Saneova ozljeda spada među udarne priče.

Naravno, nije svejedno ni Pepu Guardioli i Cityju, iako bi oni zasigurno lakše podnijeli izostanak s obzirom na pokrivenost na svim pozicijama. S druge strane, Bayernova rotacija je kudikamo tanja, a sezona se bliži. Čak je i Robert Lewandowski nakon njemačkog Superkupa i poraza od Borussije poslao jasnu poruku šefovima.

''Trebamo nove igrače koji mogu odmah pomoći'', zavapio je Poljak.

Je li se ozljeda mogla izbjeći?

Sane bi možda i rado pomogao Bayernu, ali sada je sve upitno i neizvjesno. Guardiola je nakon utakmice poručio kako treba pričekati liječnike, ali da vjeruje da nije ništa strašno.

Međutim, da se pita Sanea, ova situacija ne bi se ni dogodila jer njemački krilni nogometaš ne bi ni igrao. Barem tako tumače mnogi na temelju njegova pogleda prema Pepu dok je izlazio iz igre. Sane nije izgledao odveć sretno, a kamera je u jednom trenutku uhvatila izraz lica iz kojeg se može iščitati nezadovoljstvo, pa i ljutnja.

Je li doista Sane ljutit jer mu je ugrožen transfer ili se jednostavno radi o bolnoj grimasi zbog ozljede, ili možda frustraciji jer je nastradao u prvoj utakmici sezone? U svakom slučaju, ova ozljeda upalila je alarm, vjerojatno čak i više u Münchenu nego u Manchesteru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider