Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ipak bez drame

Otkrivena pozadina Messijeve nove proslave gola

Lionel Messi odigrao je još jednu sjajnu utakmicu ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči uzvrata u osmini finala Lige prvaka, Barcelona je pokazala formulu za nadoknađivanje velike prednosti PSG-a (4:0). Celta je na Camp Nouu pregažena s 5:0, no u srijedu će im biti puno teže ponoviti ovaj rezultat koji bi u slučaju da se ponovi bio jedan od najvećih u povijesti europskog klupskog nogometa.

Opet je briljantan bio Leo Messi, vodeći strijelac španjolskog prvenstva s 23 pogotka, jednim više od kolege iz napada Luisa Suareza. Argentinac je postigao dva gola i još dva namjestio, a njegov prvi gol prepričavat će se danima.

Nakon utakmice pričalo se i novoj proslavi gola. Messi uvijek golove slavi pogledom u nebo u čast na svoju preminulu baku, a sada je aludirao na telefonski poziv. Odmah su krenule priče kako je to poruka čelnicima kluba da ga nazovu zbog produženja ugovora oko kojeg postoje nesuglasice između Messijevih i Barce.

No nakon utakmice Argentinac je objasnio kome je ''telefonirao''. Bio je to svojevrsni čin isprike nećaku čije je pozive ignorirao cijeli dan. Sin njegovog brata Rodriga želio mu je čestitati neimenovano obiteljsko slavlje, ali mu se ovaj nije javljao pa mu se sad ''javio'' pred cijelim svijetom.

Nećak koji je bio na tribinama Camp Noua bio je osoba u koju je Messi tijekom proslave gola i upirao prstom, pa su tako propale priče o poruci za predsjednika Bartomeua.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider