Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zabio rakitić

Magija u Barceloni: PSG u strahu nakon Messijevog šoua!

Fenomenalnu utakmicu odigrali su nogometaši Barcelone koji su pred svojim navijačima razbili Celtu s čak 5:0

Nogometaši Barcelone odradili su najbolju moguću uvertiru uoči dolaska PSG-a u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka. Igrači Luisa Enriquea slavili su pred svojim navijačima s 5:0 protiv Celte, a upravo takva pobjeda bit će im potrebna u srijedu ako žele proći pariški sastav. Naime, PSG je u prvoj utakmici slavio s nestvarnih 4:0!

Ovako dobru i razigranu Barcelonu nismo vidjeli jako, jako dugo. Posebno je raspoložen bio Lionel Messi, koji je zabio dva gola i asistirao za isto toliko. Sve što je napravio u toj utakmici protiv Celte napravio je savršeno! Celta se opirala 24 minute, a onda je uslijedio prvi magični trenutak.

Messi je, okrenut leđima prema suparničkom golu, primio loptu na 40-ak metara od vratiju Celte. Okrenuo je svog čuvara, sjurio se prema golu, predribljao još jednog igrača i kirurški precizno pogodio donji desni kut gostujućeg vratara.

Nakon što je postigao pogodak kojim je Barcelona konačno slomila otpor Celte, Messi se obratio nekome na tribinama. Prstom je upirao u nekoga i onda gestikulirao prstima "nazovi me". Sve je najviše zanimalo kome je bila upućena gestikulacija i naravno zašto?

Društvene mreže naprosto su eksplodirale nakon njegovog novog magičnog pogotka, a onda i zbog poteza pri proslavi.

Novi trenutak magije dogodio se u 40. minuti kada je Messi proigrao Neymara, a Brazilac čudesnim dodirom isprve lobao gostujućeg vratara. Nou Campom se prolomio uzdah oduševljenja, a kako i nebi kada najbolji igrači Barcelone igraju tako nadahnuto.

U 57. minuti utakmice u strijelce se upisao i naš Ivan Rakitić. Pogodak je nažalost postigao iz zaleđa, a loptu mu je dodao Rafinha.

Messi je u 61. minuti upisao još jednu asistenciju, ovoga puta za Francuza Samuela Umtitija. Bivši stoper Lyona upisao je prvijenac u dresu Barcelone.

Argentinac je nastavio raditi dar-mar u svojoj "privatnoj utakmici" samo tri minute kasnije. Iago Aspas promašio je dobru priliku pred golom Barcelona, a onda je Messi iz kontre to kaznio. Ponovno je zaljuljao dvojicu svojih čuvara, te ovom drugom kroz noge poslao loptu pored nemoćnog vratara Alvareza.

Barcelona se ovom pobjedom vratila na vrh Primere s bodom više od Reala, ali i utakmicom više. Podsjetimo, u ranijem susretu Real je na gostovanju u Eibaru slavio s 4:1 i to bez svojih najvećih zvijezda.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider