Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zadovoljan igrom

Leko posebno izdvojio jednog igrača: "Doveli smo ga da igru desetku, bio je sjajan"

Hajduk je pod vodstvom Ivana Leka odigrao prvu utakmicu u kojoj nisu primili gol.

Ivan Leko (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Hajduk je upisao novu pobjedu u Gradskom vrtu. U susretu 25. kola HNL-a pobijedili su Osijek s 2:0 i učvrstili se na drugoj poziciji.

Trener Ivan Leko bio je zadovoljan igrom svoje momčadi koja po prvi put nije primila pogodak:

"Ovo je veliki uspjeh ekipe, jako sam ponosan na njih kako su odigrali u svim aspektima igre. Bila je ovo zaslužena pobjeda, koja je mogla biti i veća.

Da, ovo je prva utakmica u kojoj nismo primili gol, ali morate znati da nije lako igrati kada mijenjate dva, tri igrača u obrani, sisteme. Patimo, ali danas smo odigrali sjajnu utakmicu u fazi obrane", rekao je.

Leko pohvalio novo pojačanje

Posebno je izdvojio igru Filipa Krovinovića u fazi obrane, ali i nahvalio novopridošlo pojačanje Yassine Benrahoua koji je odigrao sjajnu utakmicu:

"Bio je sjajan na poziciji desetke. Doveli smo da igru desetku, a nikako da nam se otvori da krene igrati na toj poziciji. Nadam se da će ova utakmica biti prekretnica za sljedeće tjedne. Posebno mi je drago radi njega, dobro trenira, a svaki put kad je ušao u igru, unio je nešto novo", kazao je pa nastavio:

"Pokazao je da zna igrati nogomet, a penal i asistencija za drugi pogodak su pokazali da možemo računati na njega", zaključio je Leko.

Marko Livaja VIDEO Livaja pokazao igračku klasu: Pogledajte kako je Osječane uhvatio u ringišpil divider

Trener Osječana Borimir Perković nije mogao biti zadovoljan igrom svoje momčadi u fazi napada:

"Poraz je neugodan, očekivali smo puno više. Vjerovali smo da možemo pobijediti Hajduk, ali u igri prema naprijed smo zakazali. Nedostajalo je rizika, odgovornosti. 

Hrabrost je razlog zašto nismo napravili ništa prema naprijed. Drugo poluvrijeme je bilo bolje. Zadovoljan sam svim igračima koji su svi ušli, ali nismo uspjeli zabiti gol. Hajduk je bio bolji, zaslužio je pobjedu, čestitam im", rekao je.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider