Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najavio Lokomotivu

Leko: "Ima puno priča po gradu. Stižu mi poruke o tučnjavama u svlačionici, to je tužno"

Ove nedjelje igra se dvoboj Hajduka i Lokomotive na Poljudu od 18 sati.

Ivan Leko (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Trener Ivan Leko najavio je ogled Hajduka i Lokomotive u sklopu 24. kola HNL-a na Poljudu:

Pobjeda protiv Osijeka (1:2) u Gradskom vrtu za plasman u polufinale Kupa podignula je raspoloženje u splitskoj momčadi, a Leko se posebno osvrnuo na poruke koje kruže o neredu u svlačionici:

"Ima puno priča po gradu, stižu mi poruke da se događaju tuče u svlačionicama, da igrači idu autima kući, da netko neće nositi GPS. To je tužno, ali nije prvi ni zadnji put", rekao je trener splitskog sastava pa dodao da se neće vraćati na sustav s tri igrača nazad:

Goran Zakarić i Ante Rukavina Bivši igrač Dinama i Partizana potpisao za Zadar: Ima 11 nastupa za reprezentaciju divider

"Promijenili smo sustav iz dva razloga, da vratimo vjeru i samopouzdanje igrača. Odluka je donesena u 15. ili 20. minuti utakmice na Maksimiru. Sretan sam da su mom pokazali da mogu, naša najbolja utakmica bila je protiv Šibenika na Poljudu", rekao je Leko pa otkrio hoće li se vratiti svom sustavu igre:

"Ja sam uživao u tome, moje su momčadi igrale dobro, ali u sljedećim tjednima to nećemo gledati ovdje. Ostaje Lučić na vratima. Rekao sam poslije utakmice da smo u šest utakmica primili 12 golova, treba nešto mijenjati":

Posljednjih tjedana Leko je imao velikih problema s ozljedama u prvom sastavu:

"U 15:30 imam sastanak s doktorima, a sat vremena kasnije je trening. Ne znam", zaključio je Leko.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider