Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žestoke kritike

Leko: "Crveni karton? To je smiješno. Vjerojatno će biti 10 utakmica kazne, ne bi me čudilo"

Trener Hajduka Ivan Leko žestoko je kritizirao glavnog suca.

Leko i Bel (Foto: Pixsell)

Nogometaši Hajduka nisu uspjeli svladati Dinamo u borbi za prvi trofej sezone. Drugu godinu zaredom trofej Superkupa ostaje na Maksimiru, a trener Ivan Leko morao je drugo poluvrijeme odraditi s tribina zbog crvenog kartona.

"Mislim da je utakmica bila 50, 50. Znali smo da igramo protiv prvaka, imaju stabilnost, samopouzdanje jer dugo igraju zajedno", rekao je Leko pa nastavio:

"Bili smo dobri, imali smo više dobrih šansi, boli što smo izgubili utakmicu. Čestitam Dinamu koji ima kvalitetu riješiti da te kazni, iskoristili su kontru".

Ivan Leko Pogledajte kako je Ivan Leko vodio momčad nakon isključenja divider

Krajem prvog poluvremena Leko je potpuno izgubio živce zbog jedne odluke suca Bela:

"Ova situacija za moj crveni karton, to je smiješno. Dogodilo se da nije bitno je li to prekršaj ili ne. Pomoćni sudac daje nam korner, a glavni sudac čeka 20, 30 sekundi. Hoće ispasti pametan, on je kao s centra bolje vidio od pomoćnog suca.

Torcida VIDEO Pogledajte kako je Torcida ispratila igrače Hajduka nakon Superkupa divider

Zaslužio sam žuti karton, ali ne crveni. Ja njemu nisam ništa rekao na terenu, ništa osobno. On dođe i daje mi crveni karton. Ljuti me kada netko dođe glumiti frajera. Zato se ne daje crveni karton, ali neka bude ponosan na to", objasnio je Leko pa za kraj dodao:

"Uvjeren sam da nije bilo mog crvenog kartona, da utakmica ne bi tako završila", zaključio je Leko koji tvrdi da im je nedostajo potez u posljednjoj trećini.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider