Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Glupost prijelaznog roka

Prvak Europe plaćen 24 milijuna eura ne može igrati do siječnja 2018.!

Velika glupost dogodila se u posljednjim trenucima ljetnog prijelaznog roka, zbog koje će najviše ispaštati odlični portugalski reprezentativac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako javlja britanski BBC najveća glupost posljednjeg dana prijelaznog roka (31. kolovoz) zadesila je Leicester City koji, kako stvari stoje, neće moći registrirati igrača kojeg je platio 24 milijuna eura! Prvak Engleske iz 2016. godine zakasio je s papirologijom 14 sekundi, a FIFA zasada odbija uvažiti njegovu žalbu.

Leicester je lisabonskom Sportingu već isplatio 24 milijuna eura, ali neće moći registrirati Adriena Silvu zbog toga što je papirologiju poslao 14 sekundi iza ponoći, kada je istekao prijelazni rok. FIFA je zasada odbila žalbu Lisica, koje za sve krive Chelsea i transfer Dannyja Drinkwatera u posljednjim minutama 31. kolovoza.

Chelsea je u svoje redove doveo spomenutog Drinkwatera, a Leicester je čekao realizaciju tog transfera, kako bi mogao sa sigurnošću poslati papire u FIFA-u za Silvu.

Ako FIFA ostane čvrsta pri svojoj odluci da je Leicester zakasnio i da nema ništa od registracije, Adrien Silva neće moći igrati do siječnja 2018. godine, prenosi BBC.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider