Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Podigao veliku prašinu

Legende sasule paljbu na Matea Kovačića: "Što to izvodi? Gadan prekršaj, to je za crveni karton"

Hrvatski nogometni reprezentativac igrao je do 68. minute u porazu Građana od Arsenala.

Mateo Kovačić (Foto: Afp)

Arsenal je svladao Manchester City (1:0) u derbiju 8. kola engleske Premier lige, a dosta je prašine podigao Mateo Kovačić.

U 35. minuti susreta hrvatski nogometni reprezentativac grubo je startao na Martinu Odegaardu i zaradio žuti karton, a sve je završilo na VAR provjeri. Đonom je zahvatio zglob Arsenalove zvijezde, izgledalo je to dosta ružno, no Kovačić je dobio samo žuti i ostao u igri.

Nekoliko minuta kasnije Vatreni je ponovno neoprezno startao, tog puta na Declanu Riceu, ali uspio je ostati na samo jednom kartonu. To je podignulo veliku buru na društvenim mrežama, ali i među stručnim komentarima.

Dejan Lovren, Mario Pašalić i Marko Livaja Dejan Lovren komentirao Livajin odlazak iz reprezentacije divider

"Kovačić je imao puno sreće", kazao je Gary Neville, stručni komentator i legendarni igrač Manchester Uniteda. "Što to izvodi? Trebao je dobiti crveni karton, Kovačićevo ludilo. Prvi put je bio blizu crvenog, a drugi je ludilo. Trebao je biti isključen", kazao je.

"Čim je došlo do VAR-a, pomislio sam - crveni karton. To je gadan prekršaj, za mene je to crveni karton. To je stvarno ugrožavanje igrača", kazao je bivši napadač engleske nogometne reprezentacije Theo Walcott. 

"Mislim da je Kovačić trebao dobiti crveni karton. Prekršaj na Riceu zasigurno je drugi žuti", zaključio je bivši engleski branič Micah Richards u programu Sky Sportsa.

Kako je izgledao Kovačićev prekršaj, možete vidjeti OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider