Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije dobro

Legendarni vratar bori se za život nakon što je zaražen koronavirusom: ''Šokirani smo time koliko se brzo razvija bolest''

Bivši vratar turske reprezentacije Rüştü Reçber nalazi se u kritičnom stanju nakon što je otkriveno da je zaražen koronavirusom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni turski vratar hitno je hospitaliziran prije dva dana, ali stanje mu se od tada znatno pogoršalo i trenutačno se bori za život.

"Šokirani smo time koliko se brzo razvijaju simptomi njegove bolesti", izjavila je Isil Reçber, supruga 46-godišnjeg vratara.

Turski mediji pišu da se Rüştü zarazio od supruge Isil. Ona se nedavno vratila iz SAD-a i trebala je biti u samoizolaciji 14 dana, ali je odmah otišla u svoj kozmetički salon. U Turskoj je zbog toga oštro osuđuju.

gol expired Legendarni vratar završio u bolnici, pamtimo ga iz one šokantne večeri za Vatrene divider

"Nije me briga za ovaj linč, jedino mi je bitno da se Rüştü oporavi", poručila je i otkrila da ne može posjetiti supruga u bolnici i da njihovo dvoje djece nema koronavirus.

Reçber je apsolutni rekorder po broju nastupa za Tursku, za koju je branio u 124 utakmice, uključujući europska prvenstva 1996., 2000. i 2008. godine te Svjetsko prvenstvo 2002. godine, kada su osvojili treće mjesto.

Hrvati ga posebno pamte po tome što je Mladenu Petriću obranio odlučujući penal u četvrtfinalu Eura 2008. i izbacio Hrvatsku u dramatičnom četvrtfinalu.

gol expired Velika tragedija u Italiji: Bivši europski boksački prvak preminuo od koronavirusa dva tjedna nakon majke i brata divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider