Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Plaši ga se

Legendarni Thierry Henry: "Ne bih volio da mi je Igor Tudor trener"

Legendarni Thierry Henry kaže kako ne bi želio završiti na treningu Igora Tudora.

Igor Tudor (Foto: Afp)

Hrvatski trener Igor Tudor sjedi na klupi Olympique Marseillea od ljeta. Trebalo mu je neko vrijeme da posloži stvari, navijači ga nisu isprva prihvatili, ali s vremenom su se svi na francuskom jugu navikli na rigorozne metode bivšeg šefa Hajduka.

No, njegovi zahtjevi nisu jasni baš svima, legendarni Thierry Henry kaže kako ne bi volio biti Tušin igrač…

Igor Tudor Tudor zaustavio čudesni niz trenera s Football Managera te napravio nešto što nikad nije uspjelo ni bogatom PSG-u divider

Sviđali se oni Henryju ili ne, čini se da funkcioniraju. Marseille je trenutačno drugi u Ligue 1 zahvaljujući ponajprije strogom Tudorovu režimu. On se zasniva na mukotrpnom radu, povjerenju u igrače i atraktivnom stilu igre.

Volio bih doći na Tušin trening, ali ne bih ga želio odraditi

Legendarni Thierry Henry komentirao je njegovu situaciju u klubu i dao svoje mišljenje o formi Alexisa Sancheza, Marseilleova najboljeg strijelca, ali i o fizičkim zahtjevima koje od svojih igrača ima Tudor, i u utakmicama i na treningu. Bivši svjetski prvak kaže kako ne bi želio trenirati kod Igora Tudora. Naprotiv, njegove ga metode zastrašuju:

Razočarani igrači Marseillea Kakva drama na Velodromeu: Marseille prosuo prednost u 60 sekundi, na kraju spašavali bod divider

"Igrač poput Sancheza sposoban je napraviti razliku. Uvijek je u presingu, uvijek se spušta nisko po loptu i pomaže veznjacima. Zapamtio sam što je Tudor rekao kad je govorio o razlikama između Ligue 1 i Serie A. U ovoj ligi tranzicija je puno brža, ali da bi igrao tako, moraš tako i trenirati. Volio bih prisustvovati jednom Tudorovu treningu, ali ne bih ga želio odraditi jer je intenzitet njegovih treninga jako teško implementirati", rekao je Henry.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider