Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bolest mu okončala karijeru

Bio je sve ono što navijači žele gledati: Hajdukova legenda sad im je uputila poziv

Krasila ga je velika borbenost, razarao je suparnike u duelima, igrao u oba smjera, bio nezaustavljiv.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najvećih živućih nogometaša Hajduka je Ivan Gudelj, čovjek nevjerojatne životne priče, kojeg je bolest natjerala da u dobi od samo 26 godina završi karijeru.

Gudelj je kao igrač bio prototip onoga što navijači žele gledati na terenu: krasila ga je velika borbenost, razarao je suparnike u duelima, igrao u oba smjera, bio nezaustavljiv.

Uz svoju prvu ljubav – Hajduk – Gudelj je odlučio stati Za sva vrimena upisom svog imena u park Za sva vrimena na Poljudu. Tom prilikom je s navijačima podijelio svoje emocije i razmišljanja poslije tog, za Gudelja i svakog istinskog navijača Hajduka, velikog čina.

"Ovo je park u kojem svatko ima šansu biti"

"Ovdje kad sjedim, osjećam velike emocije i strast što sam dio ovog prostora i ovog velikog kluba. Ovo je tematski park u kojem svatko ima šansu i želju da bude trajno upisan za sva vrimena. Za mene, kao igrača koji je igrao u Hajduka, koji je dio povijesti, možemo reći da sam s uživanjem prihvatio da budem ovdje s navijačima trajno upisan jer odnos moj s navijačima iz igračkih dana je nešto neotuđivo. To je nešto što je posebno i nešto s čime sam stvarno zadovoljan i čime uživam", izjavio je Gudelj.

Svi navijači koji su dosad za otkup dionica donirali iznos od 7500 kuna ili koji mjesečno doniraju 150 kuna ostvarili su pravo na rezervaciju mjesta na kojem će ponosno stajati njihovo ime i prezime u Parku. Jedan od njih je i Gudelj.

"Navijači su pokretačka snaga Hajduka"

"Kad su me kontaktirali, nisam uopće tražio neko posebno mjesto. Kad bih birao, mislim da je slovo H uvijek na jedan način vezano i vjerujem da svi navijači koji su upisani i koji su dali potporu da isto razmišljaju", kazao je legendarni nogometaš i pozvao sve navijače da se priključe.

"Naglasio bih da svi pokušaju dati potporu ovome svemu jer biti dio ovoga je jedno posebno zadovoljstvo. Nekima je to možda san i mašta kao što je meni nekad bio san i mašta da igram u Hajduka, a navijačima je poseban san i mašta da budu u ovom tematskom parku Za sva vrimena jer treba reći da su navijači Hajduka u odnosu na sam klub jedno srce i jedno tijelo, to je jedna izuzetna pokretačka snaga Hajduka", poručio je za kraj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider