Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
ni bokšić, ni tudor...

Legendarni Del Piero igrao je s mnogim Hrvatima, ali onaj koga obožava nije nogometaš

Alessando del Piero posjetio je Hrvatsku kako bi promovirao Nogometni kamp ''Italia Soccer Camp''.

U Petrčanima kraj Zadra okupilo se ugledno društvo. Najbolji nogometaš svijeta 2018. godine, Luka Modrić, hrvatski izbornik Zlatko Dalić te legenda talijanske reprezentacije i Juventusa, veliki Alessandro Del Piero stigli su kako bi promovirali poznati nogometni kamp.

Radi se o ''Italia Soccer Campu'' koji se vraća u Hrvatsku nakon jedne godine pauze. Održavat će se od 30. kolovoza do 3. rujna u Zagrebu, a sudjelovanje je besplatno. Očekuje se na stotine djece, a među njima će biti i korisnici programa Centra za podršku roditeljstvu "Rastimo zajedno".

Legendarni Del Piero dao je našem Milanu Stjelji zanimljivu izjavu oko hrvatskih sportaša kojima se najviše divi.

"Igrao sam s doista mnogo Hrvata, sa mnom su igrala njih sedmorica, osmorica. Također sam igrao i protiv mnogih, npr. Bobana. Ali, oni koji su napravili najviše? To je Toni Kukoč, kada je igrao za Benetton Treviso, jer je to bila najbolja košarkaška momčad moje zemlje kad je stigao Toni. A poslije kad smo ga vidjeli da igra za Chicago Bullse, govorili smo "wow, tamo je došao iz naše momčadi'', rekao je legendarni Talijan koji je rođen u okolici Trevisa.

Ni Alen Bokšić, ni Igor Tudor, ni Robert Kovač, već Toni Kukoč...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider