Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''to je njihov ponos''

Legenda ogorčenim navijačima Reala: ''Lopetegui nema veze s time, riječ je o igračima''

Real Madrid nalazi se na devetom mjestu Primere nakon što je doživio poniženje u El Clasicu protiv Barcelone.

Igrači Reala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Stvari već neko vrijeme ne funkcioniraju u Madridu. Ljeto je označeno odlascima Zidanea i Ronalda, a to su gubici koje Real nikako nije uspio nadoknaditi. Osim toga, čovjek koji je zamijenio Zidanea ima relativno malo iskustva kao trener u klupskom nogometu.

Vođenje reprezentacije jedna je stvar. Ne vidite se toliko s igračima i nema ni blizu toliko pritiska, dok je vođenje Reala sasvim drugačija situacija.

I to što se dogodilo Lopeteguiju samo je posljedica očekivanja sredine u kojoj je došao jer trebao je znati da će biti pod kritikama čim dođe prva kriza. Klub je zadržao vjeru u njega pred El Clasico, ali nakon 5:1 teško će ga moći ostaviti na klupi.

Takav poraz bio bi težak za bilo kojeg trenera u Realu, a kamoli Lopeteguija, kojem se već neko vrijeme trese stolica. Navijači ga svakako žele smijeniti.

Nakon utakmice zanimljivu izjavu dao je bivši španjolski reprezentativac Gaizka Mendieta.

''Voljeli vi svog trenera ili ne, kad izađete na teren, riječ je o vama, to je vaš ponos, to je vaš klub. Prvo poluvrijeme nije imalo nikakve veze s trenerom, ima veze jedino sa stavom igrača'', poručio je legendarni veznjak.

Je li odlazak Ronalda najveći razlog krize u Realu?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider