Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napeta utrka za prvaka

Legenda Dinama: "Ako Hajduk sad neće biti prvak, kad će. Iskreno, ne bi mi bilo krivo"

Edin Mujčin je ostavio dubok trag u hrvatskom nogometu, posebno u Dinamu.

Ilija Lončarević i Edin Mujčin (Foto: Srdan Vrancic/Cropix)

Edin Mujčin, legendarni igrač Dinama, Marsonije i BiH reprezentacije, osvrnuo se na napetu utrku za naslov prvaka. Sa velikim zanimanjem prati što se ove sezone događa u HNL-u te velike šanse daje Splićanima:

"Ako Hajduk neće sada biti prvak, ne znam kad će", započinje legendarni dinamovac pa nastavlja:

"Hajduk ima atmosferu, momčad, Dinamo im se praktički nudi i ima uistinu veliku šansu biti prvakom. Iskreno, ne bi mi bilo krivo. No, dobije li Dinamo dvije zaostale utakmice, rekao bih da je omjer 60-40 da će Modri biti prvaci. Bit će važno i kako će klubovi odraditi ovu zimsku doselekciju, kako će se pojačati", kazao je u razgovoru za Šibenski portal.

José Boto VIDEO Objava koju su Osječani čekali 100 dana: "Bacimo se na posao" divider

Između ostalog, osvrnuo se na borbu za ulazak u elitni rang hrvatskog nogometa između Zrinskog i Šibenika, a za Mujčina nema dileme, jasno je koga želi vidjeti u HNL-u:

"Malo sam iznenađen što Šibenik nakon prvog dijela zaostaje pet bodova za Zrinskim, ali slažem se s onima koji kažu da je krivica na momčadi iz Slavonije, koja je skupila iznenađujuće puno bodova u prvom dijelu, ali mislim da će Zrinski u nastavku prvenstva posustati.

Neka se ne ljute moji Slavonci, ali volio bih da Šibenik na kraju bude prvi i vrati se u elitni rang. To je klub s tradicijom, ima nove, ambiciozne vlasnike, ima navijače, dao je puno velikih igrača, dok je Zrinski neka vrsta umjetnog kluba", zaključio je Mujčin.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider