Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabio već 45 golova

Legendarni Brazilac otkrio što ga rastužuje kod Messija, ali i da je pitanje Zlatne lopte već riješeno

Legenda Barcelone Rivaldo tvrdi da Lionel Messi zaslužuje osvojiti svoj šesti Ballon d'Or ove godine, čak i ako ne osvoji Ligu prvaka.

Lionel Messi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Lionel Messi je ove sezone još jednom pokazao svoju uobičajenu formu za postizanje golova, postigavši već 45 pogodaka, ali je imao još veći utjecaj u sredini ove sezone.

Također, pokazao je zašto je jedan od najboljih, ako ne i najbolji izvođač slobodnih udaraca u nogometu. Uz to, Messi je trenutno najbolji strijelac Lige prvaka i La Lige.

Legenda Barcelone Rivaldo tvrdi da je već zaslužio šestu Zlatnu loptu.

''To je nagrada koju zaslužuje'', kazao je Rivaldo pa nastavio:

''Nemoguće ga je opisati. Toliko mi se sviđa i uvijek kažem da se osjećam tužno jer nikada nije osvojio Svjetsko prvenstvo s Argentinom. To je nagrada koju zaslužuje, jer igrač svjetske klase kao on mora biti svjetski prvak.''

Messi slavi pogodak protiv Manchester Uniteda (Foto: AFP) Barcelona na Messijev pogon razbila Manchester United za polufinale Lige prvaka divider

''Postiže golove, dijeli asistencije i najbolji je igrač La Lige već duže vrijeme i mislim da ovo što radi u Ligi prvaka zaslužuje priznanje. Čak i ako ne osvoji Ligu prvaka, zaslužuje Ballon d'Or'', dodao je Rivaldo.

Iako to nije unaprijed zaključeno, Messi je trenutno zasigurno vodeći u poretku za Zlatnu loptu. Jedan od njegovih najvećih konkurenata, Cristiano Ronaldo, već je ispao iz Lige prvaka od ove sezone sjajnog Ajaxa.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider