Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PATETIČNO, ZAR NE

VIDEO "Messijev tjelohranitelj" jedan je od najopakijih nogometaša, ali večeras je predmet ismijavanja cijelog svijeta

Leandro Paredes poznat je kao vrlo žestok igrač na nogometnom terenu, no večeras je napravio nešto što ne pristaje njegovoj reputaciji.

Žuti karton za Paredesa (Foto: Profimedia)

Roma i Bologna večeras igraju vrlo važnu utakmicu Serie A, koja bi mogla imati ključnu važnost po pitanju plasmana u iduću sezonu Lige prvaka.

Član Rome i jedan od njenih najboljih igrača je Leandro Paredes, standardni reprezentativac Argentine, koji je neslužbeno dobio i nadimak Messijev tjelohranitelj.

Gdje god je žestoko, Paredes je najžešći

On je nastao još u reprezentaciji, ali potvrđen je dok su igrali zajedno u PSG-u. Osim što je Messiju uvijek čuvao leđa tijekom igre, Paredes bi uvijek bio prvi kad bi se "zagustilo" bilo gdje oko njegovog reprezentativnog kapetana.

Osim toga, riječ je o beskompromisnom veznjaku, koji s razlogom nosi reputaciju jednog od najopakijih nogometaša današnjice.

Ipak, tu reputaciju večeras nije potvrdio.

Već u šestoj minuti utakmice našao se u jednom bliskom susretu s Bologninim napadačem Joshuom Zirkzeejem.

Sramotan potez daleko od njegove reputacije

U jednom trenutku Paredes je pao na pod, držeći se za lice te se činilo da je možda došlo do nesportskog poteza napadača gostiju.

Ipak, Paredes je očito zaboravio da VAR danas sve vidi pa se brzo pojavila snimka na kojoj se vidi kako je došlo tek do blagog kontakta ramenom u prsa te da nikakvog udaranja u lice nije bilo.

Naravno, zbog spomenute reputacije, instantno je postao predmetom ismijavanja na društvenim mrežama, a sve je rezultiralo žutim kartonom za obojicu nogometaša.

Kako je to izgledalo, pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider