Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ponovno će izbivati?

Lazio "ukrao" bod Juventusu u sudačkoj nadoknadi, ozlijedio se Cristiano Ronaldo

Lazio i Juventus podijelili su bodove u velikom talijanskom derbiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši LaziaJuventusa podijelili su bodove u sklopu 7. kola Serie A. Lazio je do boda stigao u petoj minuti sudačke nadoknade, a Juventus je osim dva boda izgubio i Cristiana Ronalda. 

Razlog je bila ozljeda zbog koje ga je trener Andrea Pirlo povukao s travnjaka u 76. minuti utakmice. Riječ je o ozljedi gležnja, a koliko je teška teško je reći, no vjerujemo da Cristiano ne bi tražio zamjenu da ga uistinu ne boli.

gol expired Hrgović "nalupao" Bookera i slavio tehničkim nokautom: Sudac je morao zaustaviti El Animala divider

Ronaldo je zabio pogodak za Juventus u 15. minuti utakmice nakon što je preciznu loptu u kazneni prostor ubacio Cuadrado. Portugalac je samo postavio nogu ispred Pepea Reine i zabio za vodstvo Juventusa.

Rezultat se nije mijenjao sve do pete minute sudačke nadoknade kada je Correa čudesno prošao kroz neopreznu obranu Juventusa, poslužio Caiceda koji je iz okreta savršeno pogodio za 1:1.

Juventus je sa 13 bodova ostao na trećem mjestu iza vodećeg Milana sa 16 bodova i utakmicom manje te drugopslasiranog Sassuola koji ima 15 bodova. Lazio je sa 11 bodova na devetoj poziciji. Po 11 bodova, ali uz utakmicu manje imaju klubovi od petog do osmog mjesta, a to su Napoli, Inter, Verona i Roma.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider