Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
traže mlađeg golmana

Talijani: Laziju je Livaković prestar, ali kreće po sjajnog mladog Hrvata?

Lazio traži mlađeg vratara, a želja im je i kupnja Luke Sučića.

Galerija Stanišić, Sučić, Modrić i Kramarić nakon pobjede na Saint Denisu Luka Sučić sa suigračima

Sudbina Dominika Livakovića i dalje je nepoznata. Golman Dinama na Maksimiru je od 2015. godine, a ovog ljeta mogao bi napraviti transfer karijere.

Navodno je za Livakovića bio zainteresiran Lazio, no talijanski velikan preko noći se predomislio i, kako piše Gianluca Di Marzio, odustao od Livakovića jer ima previše godina (27). Želja im je kupnja mlađeg vratara, a prvi u redu je Marco Carnesecchi, 21-godišnji golman Atalante.

Naravno, Livaković je s 27 godina i dalje mlad i uskoro ulazi u najbolje igračke godine, no Lazio misli na budućnost, pa ne vjeruje da će zaraditi na Livakoviću ako ga odluči prodati, uvjeren je da mu je bolja opcija dovođenje mlađeg igrača.

Lazio na meti ima Luku Sučića

Kako piše Corriere dello Sport, Lazio se raspituje i za Luku Sučića, hrvatskog reprezentativca iz Salzburga.

Talijani u Sučiću vide zamjenu za Milinkovića-Savića, no teško će do njega ovog ljeta. Navodno je Sučić poručio da nema ništa protiv ako i dalje ostane u Austriji, a eventualni transfer mogao bi napraviti na zimu nakon Svjetskog prvenstva.

gol expired Ugledni insajder tvrdi: Josip Juranović pred transferom karijere! divider

Sučić je i ozbiljan kandidat za odlazak u Katar, a ostanak u Salzburgu i igranje u prvih 11 gotovo mu sigurno garantiraju vizu za najveće nogometno natjecanje na svijetu.

Mladi hrvatski veznjak danas ima 19 godina, a za Salzburg je upisao 70 nastupa, zabio 13 golova i dodao šest asistencija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider