Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaslužio je

Ugledni insajder tvrdi: Josip Juranović pred transferom karijere!

Josip Juranović prošlog je ljeta potpisao za Celtic, ali čini se da neće dugo ostati u Glasgowu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U moru informacija koje Fabrizio Romano plasira svojim pratiteljima na Twitteru, a koje se tiču transfera u nadolazećem ljetnom prijelaznom roku, svoj prostor dobio je i Josip Juranović.

Taj talijanski stručnjak za transfere objavio je da hrvatskog reprezentativca prati veliki broj klubova te da se očekuje da će napustiti Celtic.

"Poslije sjajne sezone u klubu i reprezentaciji Juranović se našao na radaru nekolicine klubova iz engleske Premier lige", navodi Romano.

Juranović je zbilja imao fenomenalnu sezonu, za Celtic je u svim natjecanjima postigao pet pogodaka i upisao dvije asistencije. Igrao je uglavnom na poziciji desnog beka, ali po potrebi i na lijevoj strani obrane, baš kao što je to bio slučaj u nekim utakmicama Lige nacija ovog lipnja, kada je zbog problema s ozljedama originalnih lijevih bekova na izuzetno teškim ispitima u Danskoj i Francuskoj uskočio na tu poziciju i posao obavio vrlo dobro.

Celtic će tražiti barem 10 milijuna eura

Tržišna vrijednost Juranovića prema Transfermarktu iznosi samo četiri milijuna eura, što sigurno nije i ne može biti realno budući da se radi o sad već standardnom članu reprezentacije koja je viceprvak svijeta.

Uostalom, kao što neki dan reče naš najpoznatiji i najutjecajniji nogometni menadžer Marko Naletilić, Transfermarkt može ponuditi nekakav tržišni orijentir, ali ne treba ga shvaćati kao sveto pismo, odnosno kao ultimativnu istinu.

Celtic će sigurno za Juranovića tražiti više od spomenuta četiri milijuna, vjerojatno i više od 10 milijuna eura, jer pored svega navedenog, ujedno se radi o igraču koji će ovo ljeto proslaviti 27. rođendan i najbolje igračke godine tek mu slijede.

Najbolji trenuci utakmice Francuska - Hrvatska 0:1

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider