Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
čeka se novo ime

Laporta otkrio da Xavi nije jedini kandidat za novog trenera Barcelone

Čeka se novi trener Barcelone. Xavi je prvi favorit.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski mediji su i dalje uvjereno da će legendarni Xavi postati novi trener Barcelone u idućim danima, no nije to tako sigurno, bar kako kaže Joan Laporta, predsjednik Barcelone.

Katalonski Sport ističe da su Xavi i Barcelona jučer postigli dogovor o trajanju ugovora i financijskim uvjetima. Potpisat će za ostatak tekuće sezone i sljedeće dvije, odnosno do lipnja 2024. Drugi igrač Barcelone po broju službenih utakmica (767), prestigao ga je samo Leo Messi (778), na Camp Nou stiže sa svojom uobičajenom ekipom suradnika.

gol expired Radio je na baušteli, a sada s 21 godinom kuca Daliću na vrata i igra za europskog velikana divider

Barcu je privremeno preuzeo pomoćni trener.

"Razmišljamo i kratkoročno i dugoročno. Sergi će tu biti dok ne nađemo novog trenera. Odlično shvaća svoju dužnost i on je Barcin čovjek. On dobro poznaje ovu ekipu i sasvim normalno će surađivati s njima. Uprava razmatra nekoliko opcija za trenera i ne želimo žuriti. Ne želim vam otkriti koje su te opcije. To bi bilo neprofesionalno", rekao je Laporta.

gol expired Dalić za Novu TV ekskluzivno otkrio koga će zvati umjesto ozlijeđenog Kovačića divider

Prije nekoliko dana otkaz je dobio Ronald Koeman kojeg nitko nije podržavao zbog niza loših rezultata u Primeri i Ligi prvaka, a eventualnim dolaskom Xavija navijači su uvjereni u preporod Barcelone.

Odlaskom Messija iz kluba u Barceloni je sve krenulo nizbrdo. Nanizali su se loši rezultati, dovedena su neka pojačanja koja to zapravo i nisu, a odlazak Messija bio je jedini Xavijev uvjet za dolaskom.

Španjolski novinar Javier Matallanas ima svoje informacije:

"Xavi nije htio preuzeti Barcelonu dok je Messi u klubu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider