Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
kakva priča

Radio je na baušteli, a sada s 21 godinom kuca Daliću na vrata i igra za europskog velikana

Marco Pašalić danas igra za Borussiju Dortmund i sanja nastup za Vatrene.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi 21-godišnji Marco Pašalić novi je hrvatski hit igrač. Pašalić je bio potpuni anonimac prije prošlog ljeta, a nedavno je debitirao za prvu momčad velike Borussije Dortmund i probudio zanimanje cijele hrvatske nogometne javnosti.

Pašalić je igrao protiv Bayerna u Superkupu, odmah je dobio poziv Igora Bišćana za okupljanje U-21 reprezentacije, a onda se ozlijedio i trenutno je još uvijek van terena, no uskoro bi se trebao vratiti utakmicama.

gol expired VIDEO Ivan Slišković zabio jedan od najčudnijih golova u rukometu, snimka je obišla društvene mreže divider

Pašalić je rođen u Njemačkoj 2000. godine, a ima dva nastupa za U-17 reprezentaciju Hrvatske. Prošlo je četiri godine od njegovog zadnjeg nastupa za reprezentaciju, novi poziv je dugo sanjao i on je stigao iz ruku Igora Bišćana, a možda će ga nekad uskoro zvati i Zlatko Dalić.

Otkrio nepoznatu stvar o njemu

Pašalić je dao intervju za Socrates Magazin i otkrio da je do nedavno radio na baušteli kako bi nešto zaradio, nije ni sanjao da će mu se život u potpunosti promijeniti, ubrzo je stigao poziv Borussije Dortmund gdje igra za drugu momčad, a računaju na njega i u A sastavu. Bauštela je naravno danas prošlost.

''Našao bih se s prijateljima u 8:30 na kavi, popili bi kavu i onda bi radio od devet do 17 sati na baušteli. Nakon toga bi sjeo na autobus i otišao na trening'', izjavio je mladi hrvatski nogometaš.

gol expired Čudesni Marin Čilić sredio sjajnog Španjolca za drugo polufinale u nizu divider

Mladić Dortmunda veliki je navijač Vatrenih, a prošlo ljeto posjetio je Zagreb i fotografirao se u dresu Vatrenih ispred stadiona Maksimir na kojem je Hrvatska ostvarila velike pobjede.

"Ne mogu opisati s koliko ponosa ću nastupati za hrvatsku reprezentaciju jer sam od malih nogu odgajan da je Hrvatska moja domovina. Radujem se prvom okupljanju s mladom reprezentacijom, a na svima nama je da se dobrim igrama i predanim radom dokažemo prvo izborniku Bišćanu, a onda potencijalno i izborniku Daliću", rekao je Pašalić za HNS nakon poziva.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider