Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KOLEKCIONAR PORAZA

Lampard uskoro ponovno na početku: "Pažljivo ću birati svoj idući klub"

Frank Lampard je svjestan kako je preuzimanje Chelseaja bilo greška te već gleda tako što ne ponoviti u budućnosti.

Frank Lampard (Foto: Afp)

Vrlo čudnu odluku povukli su iz uprave Chelseaja, kad su povjerenje do kraja ove sezone dali Franku Lampardu, posebno jer su se u tim trenucima još uvijek nalazili u Ligi prvaka.

Mnogi su smatrali da u slučaju takve promjene otkaz Grahamu Potteru nikako nije imao smisla te da ga se trebalo ostaviti da posao u Ligi prvaka odradi do kraja. Da su sumnje u kvalitetu odluke bile opravdane, vrlo je brzo potvrđeno.

Od lošeg prema najgorem ikad

Lampard je lako ispao iz Lige prvaka, a u Premier ligi je doživio poraze u sve četiri utakmice. Zbog toga je jasno kako ne postoje nikakve šanse da na kraju sezone ostane u klubu, čemu se pri dolasku ipak otvoreno nadao.

Pred njim će biti težak posao pronalaska novog poslodavca, nakon katastrofalno odrađenih poslova u Evertonu te Bluesima, gdje se nije proslavio niti u prvom mandatu. No, on je uvjeren da se može vratiti na pravi put, ali ustvrdio je da će po pitanju odabira kluba gdje želi raditi biti strpljiv i detaljan.

Odsad će biti izbirljiviji

"Puno poslova na ovom nivou nudi pravi izazov. No, moj je cilj pronać pravi projekt, klub koji će biti u razini s tim gdje ga ti želiš odvesti, klub koji gaji jedan stil. Kad sam došao ovdje, došao sam vođen srcem, ali i s razumijevanjem da će biti kratkotrajno", rekao je Lampard medijima u najavima nove utakmice,  nastavivši:

"Na svom idućem poslu nemam namjeru biti privremeno rješenje. Želim raditi negdje gdje ću imati priliku odraditi sve na svoj način. Znam što je to. Ne želim zvučati izbirljiv, ali tako je. Ponosan sam što sam dva puta vodio Chelsea. Everton i Derby su također veliki klubovi. No, odsad ću možda na sve gledati drugačije."

Da bi između poslova birao, mora mu ih netko ponuditi. A nakon ovakvih rezultata, ne možemo zamisliti da će netko ozbiljan uskoro povući takav potez.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider