Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zekićev novi adut

Osijek dovodi stameno pojačanje: Igrao je protiv Hrvatske i asistirao u Gradskom vrtu

Pred vratima Opus Arene je Ladislav Almasi (24), slovački reprezentativac i napadač Banika iz Ostrave…

Marcelo Brozović i Ladislav Almasi (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Čini se da Osijek ubacuje u višu brzinu u završnici prijelaznog roka. Pred vratima Opus Arene je Ladislav Almasi (24), slovački reprezentativac i napadač Banika iz Ostrave. Barem tako piše češki infotbal.cz.

Komedija na malom nogometu Je li ovo najgori "termin" ikad? Pogledajte 13 nevjerojatno šeprtljavih sekundi divider

Kako saznajemo, Almasi bi trebao doći u Osijek u petak. Radi se o povremenom reprezentativcu Slovačke, koji je baš u Gradskom vrtu asistirao za drugi pogodak slovačke reprezentacije u 2:2 remiju s Hrvatskom u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Katru.

Almasi je iznimno korpulentan napadač, visok je čak 196 centimetara, a dosad je upisao devet nastupa za Slovačku. Ove se sezone nije proslavio u Baniku, statistika mu je slaba, u 18 utakmica postigao je tek tri gola, no očito u Osijeku vjeruju kako riječ o kratkoročnoj krizi i da bi mogao proraditi na Pampas Areni.

Robert Ljubičić Sabotaža u Maksimiru: Tko bi to još napravio!? Dinamovi čelnici bez srama prodaju ponos Svetinje divider

Na Tansfermarktu je procijenjen na 700 tisuća eura, a ima ugovor s Banikom do ljeta 2025. Banik je objavio kako je njegov napadač na izlaznim vratima jer je za njega stigla primamljiva ponuda. Očito se misli na Osijek. Kako stvari stoje, Zoran Zekić dobit će novog napadačkog aduta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider