Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VAR "uzeo" Modriću asistenciju

Real Madrid u drugom poluvremenu slomio Valenciju i zadržao zaostatak za Barcelonom

Real Madrid na polovici sezone La Lige zaostaje pet bodova za Barcelonom.

Modrić i suigrači (Foto: Afp)

U odgođenom susretu 17. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je pobijedio Valenciju sa 2:0 smanjivši zaostatak za vodećom Barcelonom na pet bodova.

Kraljevski klub se mučio u prvom poluvremenu protiv Šišmiša, no u nastavku je zaigrao daleko bolje i sasvim zasluženo je stigao do tri boda.

Real je poveo u 52. minuti sjajnim pogotkom Marca Asensija, a samo tri minute kasnije je Vinicius Junior povećao na 2:0. Kod oba gola asistent je bio Karim Benzema.

Gosti su od 72. minute igrali bez isključenog Gabriela Pauliste koji je "pocrvenio" zbog grubog prekršaja nad Viniciusom.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić za Real je igrao do 66. minute. Krajem prvog dijela asistirao je Antoniju Rudigeru koji je zatresao mrežu, ali uključio se VAR i poništio taj pogodak, a samim time i Modrićevu asistenciju.

Luka Modrić VIDEO Pogledajte kako je VAR uzeo asistenciju Luki Modriću divider

Real je ovom pobjedom smanjio zaostatak za vodećom Barcelonom na pet bodova.

Katalonci imaju 50, a Real 45 bodova, dok se Valencija, koja je u zadnjih pet kola osvojila samo jedan bod, nalazi se na 14. mjestu sa 20 bodova, samo jednim više od zone ispadanja.

Real u nedjelju očekuje gostovanje kod Mallorce, a europski prvak potom putuje u Maroko na Svjetsko klupsko prvenstvo. Real će 8. veljače u polufinalu u Rabatu igrati protiv pobjednika susreta između Seattle Soundersa i Al Ahlyja.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider