Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte golčinu

VIDEO Realova zvijezda pretrčala polovicu terena pa zakucala loptu u rašlje

Real Madrid je pobijedio Mallorcu s 4:1, a Luka Modrić ušao je u igru u 59. minuti dvoboja.

Federico Valverde (Foto: Afp)

U ranom nedjeljnom terminu nogometaši Real Madrida osvojili su nova tri boda. U dvoboju 5. kola španjolske La Lige svladali su Mallorcu s 4:1, a posebno je impresivan bio pogodak Federica Valverdea za izjednačenje.

Poveli su gosti pogotkom Muriqija u 35. minuti dvoboja, ali u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela Valverde je izveo čaroban potez i sve vratio na početak.

Primio je loptu na 40 metara od svog gola i krenuo u pohod. Nanizao je nekoliko igrača, stigao pred gostujući kazneni prostor, a onda slabijom, lijevom nogom zakucao loptu u sam gornji kut. Bilo je to neobranjivo.

Sjajan pogodak Valverdea možete vidjeti OVDJE.

U 73. minuti dvoboja Vinicus je zabio za potpuni preokret rezultata na asistenciju Rodryga, a akciju je započeo kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji je ušao u igru u 59. minuti umjesto Edena Hazarda.

Za 3:1 zabio je Rodrygo u 89. minuti dvoboja, i to poput Valverdea. Nanizao je nekoliko igrača Mallorce i pospremio loptu u gostujuću mrežu. Pogodak Rodryga možete vidjeti OVDJE.

Konačnih 4:1 postavio je Antonio Rudiger.

Ovom pobjedom madridski se sastav učvrstio na prvom mjestu prvenstvene tablice s maksimalnim učinkom, 15 bodova iz pet odigranih kola. Na drugom je mjestu Barcelona s dva boda manje.

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider