Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Barcelona u velikoj krizi

VIDEO Atletico razmontirao nemoćnu Barcelonu: Suarez zabio pa poslao brutalnu poruku Koemanu?

Joao Felix je odigrao sjajnu utakmicu protiv Barcelone, sudjelovao je u obje akcije za pogodak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbiju 8. kola španjolske La Lige Atletico Madrid je pobijedio Barcelonu sa 2:0 pridruživši se na vrhu ljestvice gradskom suparniku Realu.

Španjolski prvak je sav posao obavio u prvom dijelu, a kod oba gola sudjelovali su Joao Felix i strijelci Thomas Lemar i Luis Suarez.

Atletico je poveo nakon sjajne akcije u 24. minuti. Felix je povukao loptu uposlivši Suareza koji je odmah produžio do Lemara, a ovaj pogodio za 1:0.

Pogodak Lemara možete vidjeti OVDJE.

Barca je mogla izjednačiti tri minute kasnije, ali Coutinho je loše pucao. U samoj završnici prvog dijela domaćin je zabio i drugi gol.

gol expired VIDEO Perišić izvanredno asistirao Džeki za preokret kod Sassuola: Brozović zaradio dobru ocjenu divider

Ponovo je akciju pokrenuo Felix, no ovoga puta je dodao do Lemara, a ovaj je uzvratio Suarezu za asistenciju kod prvog gola. Sjajni urugvajski napadač je izašao sam ispred Marca Andrea ter Stegena mirno pogodivši za 2:0.

Pogodak Suareza možete vidjeti OVDJE.

Nakon što je zabio pogodak Suarez je poslao poruku Ronaldu Koemanu koji se olako riješio njegovih usluga. Dolaskom na klupu Barcelone, Nizozemac je nazvao Suareza i kratko mu rekao da ne računa na njega te da može potražiti novi klub.

Poziv je trajao manje od minute, a Suarez mu očito to nikad nije oprostio. Sada je dočekao svoj trenutak, a njegov potez možete nakon postizanja pogotka možete vidjeti OVDJE.

Bruno Petković Ekskluzivni intervju s Petkovićem o reprezentaciji i odnosu s Dalićem: "Iskreno, pogađa me to, ali..." divider

Suarez je tako zabio svakom od 31 kluba protiv kojeg je igrao u španjolskom prvenstvu. Posljednja na listi njegovih žrtava našla se Barcelona čiji je dres nosio 283 puta.

S druge strane Lemar je prvi puta otkako je 2018. stigao u Atletico u jednoj utakmici upisao pogodak i asistenciju.

Barca je ovim porazom nastavila seriju očajnih rezultata, u zadnjih šest susret upisala je samo jednu pobjedu, tri poraza i dva remija. Sada su pali na deveto mjesto prvenstvene ljestvice sa 12 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider