Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Poput idiota"

U Francuskoj se rasplamsavaju svađe: Ugledni list na neviđen način popljuvao čelnike zbog prekida prvenstva

L'Equipe je izašao s oštrom osudom čelnika francuskog nogometa koji su jedini od pet najvećih europskih liga odlučili zaključiti sezonu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svađe oko kontroverzne odluke o prekidanju elitne francuske lige (Ligue 1) ne prestaju. Osudama tog čina pridružio se i ugledni francuski sportski dnevnik L'Equipe.

Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas ne može se smiriti. Još uvijek puca od bijesa. Posljednjih nekoliko dana dao je nekoliko oštrih izjava. U jednoj od njih nazvao je ''šupcima'' sve koji su bespogovorno prihvatili konačnu obustavu sezone.

"UEFA je sve zamolila da budu strpljivi. Kada vidimo naše lidere koji su donijeli potpuno drugačije odluke, osjećam se kao idiot," kazao je Aulas u razgovoru za L'Equipe.

gol expired Slovenci u šoku: Poznati europski sudac uhićen zajedno sa starletom u seks-skandalu u BiH divider

Sada mu se u osudama pridružio ugledni francuski dnevnik, koji je bez dlake na jeziku napao ljude koje smatra odgovornim za ovu odluku. Sve je popraćeno oštrom naslovnicom na kojoj stoji "Poput idiota?".

L'Equipe ističe kako su prvenstva poput njemačkog, koje je već u tijeku, ili španjolskog, engleskog i talijanskog, koje će se nastaviti, uspjela izgurati plan završetka sezone, dok su Francuzi bez većeg razmišljanja zaključili sezonu i opasno ugrozili budućnost lige i klubova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider