Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osjeća se prevaren

Mbappe želi otići već na zimu! PSG će ga pustiti, ali pod uvjetom da ne ode u jedan klub

Kylian Mbappe se osjeća prevarenim i želi otići iz PSG-a već na zimu. Klub bi ga bio spreman pustiti na ljeto, ali pod jednim obaveznim uvjetom - nema u Real Madrid.

Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Evo nas ponovo! Poslije svega što je PSG morao proći s Kylianom Mbappeom lani kako bi produljio njegov ugovor, izvori bliski španjolskim i francuskim medijima prenose kako su odnosi između pariškog giganta i najveće zvijezde nepovratno porušeni.

Ovaj put doista nema povratka, uvjeravaju strani mediji, a francuski reprezentativac navodno je već zatražio odlazak na zimu.

Bijesan je jer nisu ispunili njegove zahtjeve

Le Parisien piše kako je Mbappe izgubio povjerenje u gazdu kluba Nassera Al-Khelaifija i sportskog direktora Antera Henriquea zbog neispunjenih obećanja, osjeća se prevaren i želi napustiti klub puno prije isteka ugovora koji je ljetos produljio na tri godine.

gol expired Messi i Ronaldo su povijest, novi čovjek postao je najplaćeniji nogometaš svijeta divider

Bijesan je jer mu pariški gazde nisu ispunili želje u prijelaznom roku, ne igra na poziciji na terenu na kojoj bi želio i smatra kako nema ugovorno obećano mjesto u PSG-ovom projektu. Mbappe je zadnjim produljenjem ugovora praktički postao sportski direktor kluba jer prema jednoj od klauzula ima pravo utjecati na sportsku politiku, međutim smatra kako njegove želje u ljetnom Mercatu nisu ostvarene.

Nema prodaje u Real Madrid

Marca dodaje kako Parižani nemaju namjeru prodavati na zimu, odnosno usred sezone i neposredno poslije Mundijala u Kataru, nego na ljeto kad će imati bolju poziciju na tržištu. Smatraju kako malo koji klub usred sezone može izvući toliku odštetu za Mbappea i radije će ga držati do ljeta. Također, vlasnici inzistiraju kako neće biti prodaje Real Madridu, pišu Španjolci, a to će dodatno suziti ionako kratku listu potencijalnih kupaca.

Florentino Perez (Foto: AFP) Real Madrid cilja galaktičko pojačanje, a nije Mbappe: Perez mijenja taktiku i udara PSG divider

Razloga za nemogućnost posla između PSG-a i Reala je nekoliko, jedan je što Francuzi ne žele pojačavati jednog od najvećih konkurenata za europske trofeje, a preostala dva leže u odnosu Pereza i Al Khelaifija, preciznije u izostanku istog. On nedavno prošao kritičnu točku i više ga se ne može popraviti zbog prijašnjih propalih pregovora oko Mbappea, odnosno Reala s Mbappeom dok mu je bio istjecao ugovor u Parizu, te zbog neslaganja oko projekta Superlige.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider