Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ovo nije pobuna"

Mbappe se zakačio s Francuskim nogometnim savezom i odbio se pojaviti na fotografiranju

Francuski superstar Kylian Mbappe odbija se fotografirati uz određene sponzore Francuskog nogometnog saveza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najveća francuska zvijezda Kylian Mbappe zakačio se sa Francuskim nogometnim savezom jer je odbio sudjelovati na snimanju za sponzore. PSG-ova zvijezda ne želi se povezivati s određenim brendovima koji sponzoriraju Savez i već se neko vrijeme kači s ljudima u vrhu krovne francuske nogometne reprezentacije, a poslije ovog zadnjeg incidenta – rješenju se ne nazire kraj.

Sponzorima se njegovo ponašanje nije svidjelo jer, jasno, žele vidjeti najveću francusku zvijezdu u svojim reklamama kad već toliko plaćaju zadovoljstvo sponzoriranja nogometne reprezentacije Tricolora.

gol expired Barca razljutila Pereza: Predsjednik Reala prodaje skupocjene zvijezde i skuplja milijune za Mbappea i Haalanda divider

Mbappe ima problem s kladionicama i lancima brze i nezdrave hrane, dok s pojedinim sponzorima nema problema.

"Ovo nije pobuna"

Predsjednik FFF-a Noel Le Graet nazvao je Mbappea i pokušao ga natjerati na promjenu mišljenja, međutim bezuspješno jer 23-godišnjak ne želi surađivati s određenim brendovima. Također, nije zadovoljan uvjetima koje su francuski reprezentativci dogovorili sa sponzorima za "iznajmljivanje" prava na svoj lik.

Ti uvjeti su dogovoreni još 2010. godine poslije debakla Francuza na SP-u, poslije kojih je dogovoreno da će prava na prodaju lika dijeliti na 23 jednaka dijela na velikim natjecanjima.

gol expired Kratki razgovor Pogbe i Mbappea podigao prašinu u Francuskoj: Sve su zabilježile kamere divider

Mbappe ima neke svoje ideje kako bi se zarada od reprezentacije trebala dijeliti i u kojem bi ju smjeru trebalo ulagati, a Savez s druge strane još razmišlja o prikladnoj reakciji, čitaj kazni, za ovaj njegov potez.

"Ovo nije pobuna moga sina protiv reprezentacije, samo neslaganje", rekao je njegov otac Wilfrid Mbappe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider