Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šokirali domaćine

Dramatična završnica na Cipru: Malta zabila u 98. minuti za ludo slavlje na tribinama

Iako su izgubili dva boda u 98. minuti susreta, Ciprani su ostali na petom mjestu skuipine H s pet bodova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentacija Cipra nije uspjela uzvratiti malteškoj izabranoj vrsti za uvjerljiv rujanski poraz (0:3) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. odigravši 2:2 (1:0) u utakmici 8. kola skupine H odigranoj u ponedjeljak na stadionu AEK-a u Larnaci.

Iskusni veznjak Fotis Papoulis doveo je domaću reprezentaciju u vodstvo već u 7. minuti.Malta je izjednačila u 53. minuti, a strijelac je bio branič Zach Muscat.

Pieros Sotiriou je pogotkom u 80. minuti ponovno doveo Ciprane u vodstvo koje je domaća reprezentacija držala do osme minute sučevog dodatka, kad je za konačnih 2:2 pogodio Jurgen Degabriele.

Cipar je drugim remijem došao na pet bodova, koliko ih ima i Malta, ali je uz bolju gol-razliku ostala na petom mjestu, dok su Ciprani i dalje na dnu. Vodeća Hrvatska i Rusija imaju po 16 bodova uz utakmicu manje. Slovenija je treća sa 10, a Slovačka četvrta sa devet bodova.

Sve pogotke sa susreta Cipra i Malte, kao i ludo slavlje na tribinama možete vidjeti OVDJE.

gol expired VIDEO: Hrvatska nije uspjela pobijediti Slovačku, Rusi preuzeli prvo mjesto divider

Do kraja kvalifikacija Malta će još biti domaćin Hrvatskoj (11.11.) i Slovačkoj (14.11.), a u istim će terminima Ciprani gostovati u Rusiji i Sloveniji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider