Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gusto na vrhu

Dodatna komplikacija u hrvatskoj skupini: Jurčević doživio debakl protiv Slovačke

Novi uvjerljiv domaći poraz doživjela je reprezentacija Azerbajdžana pod vodstvom Nikole Jurčevića, a nakon Mađarske bodovima u Bakuu osladili su se i Slovaci koji su u dvoboju 3. kola skupine E slavili s 5-1 (3-1).

Slovačka (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Momčad Nikole Jurčevića izgubila je pred svojim navijačima 5-1 i tako upisala treći poraz zaredom u kvalifikacijama za Euro 2020., a Slovaci su pobjedom skočili na prvo mjesto naše skupine.

Gosti su do vodstva stigli već u 8. minuti pogotkom Lobotke. U razdoblju od 27. do 30. minute viđena su tri sjajna pogotka. Kucka je iz slobodnog udarca u 27. minuti udvostručio vodstvo Slovačke.

Samo dvije minute poslije s lijeve strane se u kazneni prostor probio Šejdaev i sjajno pogodio suprotni kut slovačkih vrata pokraj nemoćnog Dubravke.

Zlatko Dalić u izjavi za Novu TV Perišić i Modrić iznijeli najveći teret, Kramarić opet pretjerivao: Klupa najbolje hladi usijane glave divider

Tek što su Slovaci krenuli s centra njihov kapetan Marek Hamšik primio je loptu na 20-ak metara i odličnim udarcem poslao loptu u gornji desni kut za 3-1. Hamšik je u 57. minuti postigao drugi pogodak na povratnu loptu, a konačnih 5-1 postavio je branič Hančko u 85. minuti.

Pobjedom u Bakuu Slovačka je privremeno izbila na vrh ljestvice skupine E sa šest bodova iz tri utakmice, koliko ih imaju još Mađarska i Hrvatska. Wales je četvrti s tri boda iz dva nastupa, a Azerbajdžan je posljednji bez ijednog boda.

Hrvatska će sljedeće dvije utakmice odigrati u rujnu, obje u gostima. Prvo će Vatreni 6. rujna gostovati u Slovačkoj, a tri dana poslije u Azerbajdžanu.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider