Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tvrdi Fabrizio Romano

Kustošija radi novi senzacionalni transfer: Nakon Barce, igrača prodaju u United?

Hrvatski niželigaš Kustošija radi fantastičan posao na nogometnom tržištu.

Kustošija na utakmici protiv Jaruna (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Iz Kustošije stiže nova senzacionalna transfer-glasina. Nakon što su prodali Mikayila Fayea u Barcelonu za odštetu od 1,5 milijuna eura, koja s bonusima može narasti sve do 5 milijuna, sada su blizu prodaje novog igrača.

Dino Klapija, talentirani napadač koji ima samo 16 godina, privukao je pozornost velikih europskih klubova, a za njega su posebno zagrizli Manchester United i RB Salzburg.

Abdullah Talal Hameed Oglasila se obitelj nestalog igrača Gorice: Otac izrekao jednu rečenicu pa prekinuo razgovor divider

Fabrizio Romano, poznati insajder za transfere, tvrdi da klubovi već pregovaraju oko transfera mladog napadača, a postoji mogućnost da Klapija preseli tek na zimu u novi klub. Klapija ima dvostruko državljanstvo, američko i hrvatsko, a uskoro bi trebao donijeti odluku o tome gdje će nastaviti karijeru.

Zanimljivo, prije nekoliko sati talijanski novinar je objavio informaciju da se za još jednog talentiranog Hrvata zanima Manchester City, a radi se o Leonu Laliću koji također ima dvostruko državljanstvo.

Trenutno nastupa za RB Salzburg, a navodno je najbliži odlasku među Građane.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider