Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potpuna dominacija

Lokomotiva protutnjala Šibenikom i došla nadomak ponavljanja povijesnog uspjeha

Nogometaši Lokomotive prvi su polufinalisti ovosezonskog izdanja Hrvatskog kupa, oni su u četvrtfinalu kao gosti svladali vodeći sastav Druge lige Šibenik s 4-0 (1-0).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pogotke za Lokomotivu postigli su Uzuni (27), Karačić (48), Cokaj (82) i Halilović (90+2).

Do vodstva je zagrebački sastav stigao spretnom reakcijom Uzunija koji je s pet metara poslao loptu u mrežu. Domaći su najbolju priliku za poravnanje imali u 33. minuti, ali je Kukec promašio čitav gol udarcem s bijele točke.

gol expired Povijesna Modrićeva lekcija: I Ronaldo i Messi dobili su svoje, a ružnu riječ nije rekao divider

Lokomotiva je pitanje pobjednika praktički riješila početkom nastavka kada je Karačić u 48. minuti pogodio za 2-0. Prethodno je Kastratijev udarac sa 10-ak metara zaustavila vratnica, a lopta se odbila na nogu Karačića koji je gotovo iz iste pozicije bio precizniji.

Na 3-0 povisio je Cokaj u 82. minuti uz obilatu pomoć šibenskog vratara Rogića koji je njegov nejak udarac s više od 25 metara propustio kroz ruke, da bi konačni rezultat postavio Halilović u drugoj minuti sudačke nadoknade.

U srijedu će igrati Inter - Osijek (16.30 sati) i Gorica - Slaven Belupo (19 sati), dok je dvoboj Rijeka - Dinamo odgođen za 5. veljače.

gol expired Ni Mourinho ga nije uspio nagovoriti: Velika zvijezda napušta Tottenham divider


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider