Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Treba ostati na brodu..."

Trener Osijeka sretan i ponosan zbog slavlja na Poljudu, Tudor pričao o "psihološkoj blokadi"

Osijek sada ima 59 bodova, jedan manje od Lokomotive na drugom mjestu, pa bi mogao odlučiti njihov okršaj u Gradskom vrtu 25. srpnja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su remizirali s Dinamom (0:0) i pobijedili Rijeku (1:0), nogometaši Osijeka su u trećem derbiju u nizu na Poljudu pobijedili Hajduk sa 1:0 osvojivši važne bodove u borbi za drugo mjesto.

"Odigrali smo odlično, sretan sam i ponosan na igrače. Bio nam je to treći derbi u nizu," kazao je trener Osijeka Ivica Kulešević dodavši kako mu je ovo prva trenerska pobjeda protiv Hajduka.

"Posve zasluženo smo pobijedili. Pokušali smo zabiti i drugi gol, nismo uspjeli pa smo do kraja morali strepiti za pobjedu," dodao je Kulešević.

Osijek sada ima 59 bodova, jedan manje od Lokomotive na drugom mjestu, pa bi mogao odlučiti njihov okršaj u Gradskom vrtu 25. srpnja.

gol expired Hajduk izgubio i četvrti put u zadnjih pet utakmica: Osijek slavio na Poljudu! divider

Hajduk je u susretu protiv Osijeka upisao već četvrti poraz u zadnjih pet kola i sve je dalje od druge pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

"U teškoj smo situaciji i moramo izvući maksimalno u ova tri kola. Momci su dali sve od sebe, stvar je psihološke prirode," kazao je trener splitskog sastava Igor Tudor.

Strateg Bijelih smatra kako momčad ima blokadu.

"Kod igrača postoji jedna blokada koja se osjeća već nekoliko kola. Svatko treba preuzeti svoj dio odgovornosti, ja svoj, a igrači svoj. Treba ostati na brodu ova tri kola, onda ćemo svi sjesti zajedno i donijeti odluke najbolje za klub", dodao je Tudor kojeg u idućem kolu očekuje veliki derbi protiv Dinama.

"Očekuje nas derbi, moramo se dignuti. Moramo se psihološki oporaviti. Momčad ne igra na razini svojih mogućnosti zbog psihološke blokade," dodao je.

Strijelac jedinog pogotka bio je Petar Bočkaj u 15 minuti utakmice.

"Došli smo po pobjedu i idemo kući s tri boda. Bilo je teško, ali smo znali što trebamo napraviti", kazao je Bočkaj.

gol expired Novi napadač Hajduka na predstavljanju se malo zagledao: Poletio mu je pogled... divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider