Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žele ga već ove zime

Kuha se veliki transfer Danija Olma: Sastanak u Madridu, Dinamo trlja ruke

Olmov agent nedavno se sastao s predstavnicima Barcelone u Madridu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je još uvijek živo zainteresirana za Danija Olma, veznjaka Leipziga i španjolskog reprezentacije koji je ime stekao u zagrebačkom Dinamu, kamo je kao tinejdžer stigao iz Barcelone.

Krajem ljetnom prijelaznog roka spekuliralo se da bi Barca u posljednjim trenucima mogla dovesti Olma. Nije se dogodilo, ali SER Catalunya tvrdi da je katalonski klub i dalje zainteresiran za Olma.

Navodno je za kraj tjedna zakazan sastanak šefova Barce na Camp Nouu, a na kojem će se analizirati mogućnost Olmova transfera već ove zime.

gol expired Unitedov adut za rušenje Liverpoola i dovođenje Haalanda: Inovator kojeg je Klopp kopirao i sve osvojio divider

Katalonski radio tvrdi da je Olmov agent Juanma Lopez već porazgovarao na tu temu s Barcinim sportskim direktorom Mateuom Alemanyjem. Navodno su se nedavno vidjeli u Madridu kada je Barca igrala protiv Rayo Vallecana.

Na tom sastanku Alemany je potvrdio Olmovu agentu da ga još uvijek čvrsto želi dovesti u Barcu. No Olmo će se morati prilagoditi Barcinim financijskim uvjetima.

Muno Deportivo piše da neće biti problema dogovoriti se s Olmom oko financijskih uvjeta, ali teško da će se to moći dogoditi nazimu. To je Olmo već priopćio čelnicima Barcelone.

gol expired Tko večeras osvaja Zlatnu loptu? Čini se kako je pobjednik već poznat divider

Leipzig je ljetos tražio 75 milijuna eura. Ako je to istina, može se pretpostaviti da ni u zimskom prijelaznom roku neće tražiti puno manje.

Nijemci računaju na Olma do kraja sezone i tvrde da ga ne namjeravaju prodavati u zimskom prijelaznom roku. U prijevodu, to znači kako će teško smanjiti potraživanja.

Za Barcu je 75 milijuna eura previše u ovom trenutku, zna se da Katalonci imaju velikih financijskih problema, ali se nadaju da će se Nijemci smekšati na kraju sezone i smanjiti potraživanja.

Puno realniji ishod je Olmov transfer u ljetnom prijelaznom roku. U svakom slučaju, Dinamo s nestrpljenjem očekuje rasplet jer ima pravo na pozamašan postotak od prodaje...

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider