Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Društvene mreže "gore"

Kuha se spektakularan transfer: Lovro Majer na meti PSG-a, Modrić ga "prodaje" Real Madridu!

Lovro Majer odradio je sjajnu debitantsku sezonu u Rennesu, u kojem se, kako stvari stoje, neće dugo zadržati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Paralelno s odigravanjem utakmice Hrvatska - Francuska zakotrljala se priča da je hrvatski reprezentativac Lovro Majer na meti ni manje ni više nego PSG-a i Real Madrida.

Informaciju je u eter pustio francuski novinar Santi Aouna, koji je najuvaženiji izvor vijesti vezanih za transfere u Francuskoj.

Majera žele PSG, Real, Atletico i RB Leipzig

"U potrazi za novim veznjacima koji bi prodrmali dio terena koji je proteklih godina bio u poteškoćama, PSG je naciljao Lovru Majera. Imao je odličnu sezonu u Rennesu s 11 golova i 13 asistencija u svim natjecanjima, njegova tehnička finoća i asistencije oduševljavale su navijače Rennesa, trener Bruno Genesio ga želi zadržati i za sljedeću sezonu, ali to će biti nezgodno jer ga osim PSG-a prate i Atletico Madrid i RB Leipzig", objavio je Aouna i nije stao na tome.

Dapače, otkrio je da je za Majera zainteresiran i Real Madrid.

"Real pomno prati situaciju oko Majera i njegov igrački razvoj te ga vidi kao potencijalnu zamjenu za Luku Modrića u godinama koje dolaze. Inače, Modrić je privatno, ali i u razgovorima s Upravom Reala pun hvale za svojeg suigrača iz hrvatske reprezentacije", otkrio je Aouna.

Modrić bi mogao odigrati ključnu ulogu u transferu

Mogao bi se, dakle, ponoviti scenarij otprije sedam godina kada je Kraljevski klub, uz Modrićevo amenovanje, doveo Matea Kovačića

Majer je, doduše, sada stariji nego što je tada bio Kovačić (Lovro ima 24 godine, Mateo je imao 21), ali ne mora to ništa značiti. Iza Majera je odlična sezona, a faza prilagodbe na francuski nogomet, nakon što je došao iz HNL-a, praktički mu nije niti bila potrebna. Odmah je pokazao o kakvom se igraču radi dokazavši da je Rennes napravio pravu stvar kada je za njegovo dovođenje iskrcao Dinamu odštetu od 12 milijuna eura.

Njegova je tržišna vrijednost trenutačno prema Transfermarktu 20 milijuna eura i nesumnjivo će još rasti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider