Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Samo nesretan slučaj

Krznar: "Sad će svi isticati ove dvije utakmice, spekulirati o mega krizi, a ja razmišljam što uopće prigovoriti igračima"

Dinamo je odigrao samo 1:1 na domaćem terenu protiv Istre 1961 u HNL-u, ali šef struke ostao je miran.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak Dinamo spojio je dva loša rezultata, poslije poraza u Europa ligi od Rapida stigao je remi s Istrom 1961 na Maksimiru u Prvoj HNL, ali trener Damir Krznar ne očajava. Naprotiv, nije bio siguran ni kako prigovoriti svojim igračima jer je iz njegove perspektive ovih 1:1 bio samo nesretan slučaj...

"Dinamična utakmica, koja je trebala otići u našu korist. Po našim prilikama, po posjedu, po Istri koju smo sveli na njihovu polovicu i jedan udarac... Sve je vodilo našoj pobjedi, ali nekad se stvari ne poklope kako želite. Istra je praktički iz jednog napada povela, no smogli smo snage, vratili na 1:1. Imali smo još prilika, ali žalim za prvim poluvremenom što nismo poentirali i otišli u prednost. Dobra utakmica, izostao je rezultat", započeo je Krznar.

Dinamo - Istra 1961 VIDEO Šok na Maksimiru! Istra pet minuta bila na pragu povijesne pobjede u Zagrebu, ali Perić spasio bod Dinamu divider

"Razmišljam što uopće prigovoriti igračima, njihova energija i želja su bile velike. Imali smo 25 udaraca, dobre prilike, Andrić s tri metra glavom, još par stvari... Napravili smo puno u napadačkom dijelu, u defanzivi smo bili stabilni. Kad toliko napadaš, uvijek se može dogoditi kontra, jedini trenutak kad su Teophile i Perić ostali dva na dva, Istra je to iskoristila. Igrači su odradili dobru utakmicu, na tome ćemo graditi optimizam. Sigurno da im nije lako, psihološki ih treba dizati. Slijedi neugodna utakmica, vodeći drugoligaš BSK u Kupu, pogotovo zbog umjetne trave, treba podići momčad, ali prva sljedeća pobjeda najbolje liječi sve rane“, dodao je.

"Svi će sada aludirati na ove dvije neuspješne utakmice i špekulirati o krizama, mini krizama, mega krizama. Jednostavno danas se dogodila dobra utakmica koja nije rezultirala. Igrali smo u šarenom sastavu, ostali smo praktički na jednoj špici sljedećih pet utakmica. Pokušat ćemo držati Andrića na životu koliko je moguće… Oscilacije postoje, ali imamo snage prebroditi ih, uvjeren sam da ćemo u sljedećoj utakmici izgledati puno bolje", podvlači.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider