Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poslao ohrabrujuću poruku

Krznar objasnio zašto je Dinamo pao: ''Bila je ovo utakmica paradoksa''

Dinamov strateg vjeruje da Modri mogu do preokreta protiv Villarreala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Damir Krznar nije uspio doći do drugog velikog europskog skalpa. Nakon što je srušio Tottenham, njegov je Dinamo izgubio 1:0 od Villarreala na Maksimiru u četvrtfinalu Europske lige.

''Bila je to utakmica paradoksa: u prvom poluvremenu dominiramo i primimo gol, u drugom je Villarreal bio bolja momčad, nismo uspjeli parirati. Kada krenete pojedinačno napadati, jako je teško. Možemo biti zadovoljni što je rezultat 1:0. Ovo je tek drugo poluvrijeme od 4 recept je prvo poluvrijeme aktivan je rezultat šansa postoji još smo u igri“, rekao je Dinamov strateg za Arenasport.

gol expired Dinamovci puni optimizima nakon poraza od Villarreala: "Možemo mi puno bolje, sve je otvoreno" divider

Dinamo je pao potkraj utakmice.

''To je fizički pad, ali i želja igrača u kojoj žele doći do nečega, pa krenu u akciju koja nije organizirana, a Villarrealu to godi.''

Ima li Dinamo šanse za prolaz protiv Villarreala?

Ukupno glasova:

Opisao je i kako je igrati protiv Žute podmornice.

''Villarreal je momčad koja je u stanju držati posjed minutu dvije bez da dođeš do lopte. Nismo više imali strpljenja čekati zbog rezultata koji smo ganjali, ali utakmica još traje'', rekao je.

gol expired Manchester United najbliže polufinalu Europske lige, preokret Rome u Amsterdamu divider

Ohrabrujuće je da bi Dinamo trebao biti jači u uzvratu za bolje verzije Brune Petkovića i Joška Gvardiola, dvojac koji se još oporavlja od ozljeda.

''Apsolutno, Petković je pokazao da može odraditi, nije to Petković kakvog smo imali, ali sedam dana je puno. Gvardiol isto, dobro će mu doći sedam dana i s te strane možemo se nadati čvršćoj utakmici s naše strane'', zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider