Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Imamo dovoljno vremena"

Krznar veliki optimist nakon ždrijeba Lige prvaka: "Kvaliteta je neusporedivo na našoj strani"

Hrvatski prvak bio je postavljen za nositelja, a utakmicu 1. pretkola protiv Valura igrat će kod kuće.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Kvaliteta je na našoj strani", tvrdi trener Dinama Damir Krznar nakon ždrijeba pretkola Lige prvaka.

Nogometaši zagrebačkog Dinama igrat će u 1. pretkolu Lige prvaka protiv islandskog Valura, odlučio je ždrijeb održan u utorak u Nyonu.

"Očekuje nas malo dalji put u Reykjavík, ali smo zadovoljni. Sva četiri moguća protivnika bila su lagana, odnosno točno toliko lagana da ako mi budemo ozbiljni, studiozni, spremni i željni, moramo biti pobjednici u dvije utakmice. Čeka nas relativno nepoznat protivnik, ali imamo dovoljno vremena da ga prostudiramo i spremimo se za sljedeći krug natjecanja", istaknuo je Krznar, dodavši:

gol expired Tko to čeka Dinamo? Legija Skandinavaca i daleki put koji su htjeli pošto-poto izbjeći divider

"Oni su već u natjecateljskom ritmu, mislim da su odigrali šest, sedam kola. Dobro grabe, trenutačno su drugi, s jednim porazom, sve ostalo pobjede, i to je sigurno plus za njih. Ali, kažem, kvaliteta je neusporedivo na našoj stani, na nama je samo to potvrditi."

Hrvatski prvak bio je postavljen za nositelja, a utakmicu 1. pretkola protiv Valura će igrati kod kuće. Prva utakmica 1. pretkola LP-a bit će odigrana 6. ili 7. srpnja, dok je uzvrat na rasporedu 13. ili 14. srpnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider