Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BLIŽE SE IZBORI

Krunoslav Simon se zbog prijetnji povukao s liste "Dinamo iznad svih"

Proslavljeni hrvatski košarkaš Krunoslav Simon više nije kandidat za mjesto u skupštini GNK Dinama.

Krunoslav Simon (Foto: Damir Skomrlj / Cropix)

Bliže se prvi demokratni izbori za skupštinu GNK Dinama, a zasad su namjeru za ulazak u skupštinu pokazale dvije liste.

Onu imena "Dinamovo proljeće" podržavaju najvatreniji Dinamovi navijači, oni koji su se za demokraciju izborili, dok im je konkurencija lista koju predvodi Otto Barić mlađi, arhitekt i sin istoimenog bivšeg hrvatskog izbornika te Dinamovog trenera.

Simon se povukao radi zaštite obitelji

Na toj se listi između ostalih trebao naći i hrvatski košarkaš te veliki navijač Dinama, Krunoslav Simon. No, on se nakon nekih nemilih dogaja odluči povući, što je i objavljeno na službenoj Facebook stranici liste.

Kako je navedeno, neki članovi liste su nakon objaveizvrgnuti difamacijama i diskvalifikacijama na osobnoj razini, putem medija i društvenih mreža. 

Navode da su prijatnje upućene Krunoslavu Simonu, koji je nakon svega odlučio povući se s liste. Kao razlog je naveo zaštitu svoje obitelji.

Neugodan susret pri izlasku s tribine u nedjelju

Kako doznajemo, Krunoslav je imao jedan neugodni susret na tribinama pri izlasku sa stadiona nakon utakmice Dinama i Gorice, ali je srećom sve završilo na verbalnom okršaju.

Službeno priopćenje možete vidjeti ispod odlomka.

Na ovoj se listi nalaze još neki proslavljeni sportaši, kao što je Dubravko Šimenc, ali i Dinamova legenda Petar Bručić

Osim njih, na listi su uglavnom uspješni ljudi iz zagrebačkog javnog i poslovnog života. Jednaka situacija je i kod liste Dinamovo proljeće, koju podržavaju Bad Blue Boysi i ostali najvatreniji navijači.

Kandidate su kroz nekoliko objava, uz kratke biografije objavili na svojoj Facebook stranici.

Izbori za Dinamovu skupštinu održat će se 2. ožujka, a konačne liste trebaju biti predane tjedan dana prije. Očekuje se da bi svoju listu mogao predati i dosadašnji Dinamov skupštinar i predvodnik tzv. "Mamićeve struje", Damir Zorić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider