Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trio Fantasticus

Madrid slavi bezvremenski Realov trojac: "Nevjerojatna lekcija vladara veznog reda"

Nakon velike Realove pobjede u Londonu madridski mediji podcrtavaju ulogu trojice senatora u veznom redu - Kroosa, Casemira i Modrića…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon velike Realove pobjede u Londonu protiv Chelseaja u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka madridski mediji natječu se u pohvalama igračima Kraljevskoga kluba.

Osim što ispreda hvalospjeve o trostrukom strijelcu Benzemi, vrataru Courtoisu, koji je doista odlično branio, madridska Marca ističe bezvremenski Realov trojac u veznom redu – Kroos, Casemiro i Modrić.

"Nevjerojatna lekcija trojice veznjaka koji se ne umaraju u vladanju", stoji u naslovu teksta o ocjenama igrača Reala.

gol expired Realov junak najozbiljniji kandidat za Zlatnu loptu: "Ovo je čarobna noć, treći gol mi je najdraži" divider

"Vrhunski zborski nastup Real Madrida na Stamford Bridgeu. Recital fizičke snage, kvalitete i učinkovitosti. Od prvog do posljednjeg igrača koji nudi spektakularnu izvedbu za razbijanje Chelseaja. Ancelottijeva oklada na Valverdea omogućila je momčadi da parira Chelseajevu intenzitetu i također poleti u protunapadu. Formula uspjeha koja svoju nagradu ima u divovskim korakom prema polufinalu. Najbolja utakmica sezone na velikoj sceni", komentira Marca i podcrtava:

"Sjajna momčadska izvedba potkrijepljena prikazima talenta mnogih igrača. Benzema u zvjezdanom planu, Courtois nepremostiv, Alaba i Militao moćni, Casemiro 'šef', Fede nezapaljiv, hitronogi Vinicius, a Casemiro, Kroos i Modrić vladari sredine terena, igra na razini najboljih dana kada su osvojili tri uzastopne krune", piše Marca, koja je Modrićevu igru ocijenila vrlo dobrom:

gol expired Bivši izbornik nadahnuto o Luki: Bilić otkrio Amerikancima kakav je Modrić izvan terena divider

"Vrlo fin i točan u iznošenju lopte te davanju tempa i građenju napada. Velike utakmice su njegove i gotovo nikad ne podbaci. Vrlo dobra utakmica. Ispraznio se obrambeno u igri čiji ga tempo nije stavio na kušnju", zaključak je Marce.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider