Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hvalospjevi Kraljevima

Bivši izbornik nadahnuto o Luki: Bilić otkrio Amerikancima kakav je Modrić izvan terena

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić govorio je o Luki Modrić…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid slavio je u Londonu protiv Chelseaja s 3:1 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Tri gola za Real postigao je Karim Benzema, a drugi mu je lijepo namjestio Luka Modrić. Benzema je dobio loptu kao na tanjuru. Modrić mu je centrirao s desne strane, a Francuz je precizno pogodio glavom dalji kut.

Madridski mediji slave Kraljevski klub, posebice ističu trostrukog strijelca i najbolje igrača Reala Benzemu, pa vratara Thibauta Courtoisa, koji je odlično branio i uz Benzemu je bio ključan igrač Madriđana, a onda i Modrića i Viniciusa, koji su također odigrali vrlo dobru partiju.

gol expired VIDEO Pogledajte fantastičnu loptu kojom je Modrić počastio Benzemu za drugi gol divider

Sa svih strana stižu hvalospjevi momčadi Carla Ancelottija, koji ovaj put nije ništa isprobavao i kemijao kao protiv Barcelone. Ancelotti je rasporedio igrače Reala na njihove standardne pozicije, Modrić je opet bio klasični playmaker iz pozadine.

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić govorio je o Modriću u studiju poznate američke televizijske postaje CBS Sports, gdje je gostovao kao stručni analitičar.

"Postao je vođa Reala. To je jedinstveno za jednog stranca, pogotovo u Modrićevim godinama. Raul i Casillas ipak su Španjolci, domaći igrači, njima je bilo lakše. Sjetite se Sneijdera i Van Nistelrooya, čim su malo pali riješili su ih se. Real oduvijek želi imati samo najbolje strance u momčadi. Luka je napravio veliku stvar time što je u tim godinama dobio novi ugovor. U Realu je to jako teško", prokomentirao je Bilić i potom opisao kakav je Modrić u svlačionici.

gol expired VIDEO Mendy bizarno poklonio gol Realu, nekoliko minuta kasnije Courtois pokazao Chelseaju koga su prodali divider

"Totalno je drukčiji. Pravi je vođa. Na terenu je uvijek bio vođa, a sada je i u svlačionici. Nakon što je dobio Zlatnu loptu, spoznao je da je najbolji te da mora preuzeti dodatnu odgovornost. Luka je duhovit tip, voli se nasmijati i lako se može vidjeti da uživa u svakom trenutku", zaključio je Bilić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider