Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uprava bijelih je reagirala

Krizni sastanak na Poljudu trajao do ponoći: Pričalo se o proslavi gola zbog kojeg je Hajduk izgubio

Mario Stanić, Ivan Kepčija, Hari Vukas, Jurica Vučko i Marin Brbić ostali su nakon utakmice na stadionu i pokušali pronaći razlog loše igre kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu osmog kola HNL-a Hajduk je na Poljudu izgubio protiv Šibenika 0:1 i upisao treći poraz ove sezone. Bijeli su odigrali najlošiju utakmicu sezone i bez praktički prave prilike zasluženo izgubili dalmatinski derbi od kluba koji je prije sinoćnje utakmice bio zadnji na ljestvici.

Igrači su ispraćeni s brojnim zvižducima i povicima, a veći broj gledatelja napustio je stadion prije kraja utakmice.

gol expired Spektakularne scene iz Šibenika: Funcuti bakljadom dočekali heroje nakon pobjede na Poljudu divider

Uprava kluba reagirala je nakon utakmice kriznim sastankom koji je trajao do ponoći na Poljudu, a dogovoren je sastanak s Mijom Caktašem, kao kapetanom, a onda i s ostalim igračima, tvrdi Dalmatinski portal.

Mario Stanić, Ivan Kepčija, Hari Vukas, Jurica Vučko i Marin Brbić ostali su nakon utakmice na stadionu i pokušali pronaći razlog loše igre kluba, a nije im se svidio pristup pojedinih igrača.

Pričalo se o proslavi gola?

Za pobjedu Šibenika zabio je Emir Sahiti, igrač Hajduka na posudbi u Šibeniku koji je ponovno pokazao da igrači Hajduka najbolje igraju baš protiv Bijelih, a to nije ni prvi, a ni zadnji put da je Hajduk izgubio nakon sjajne predstave njihovih igrača na posudbama u drugim klubovima.

gol expired Vukas: Ništa nismo napravili, kasnili smo u svemu i zasluženo izgubili divider

Na kriznom sastanku pričalo se o Sahitijevom načinu proslave gola. Mladi 21-godišnji napadač je nakon gola stavio ruke na uši i burno proslavio gol protiv svog kluba koji ga plaća.

Sahiti je na Instagramu objavio fotografiju slavlja, ali i video gola. Objave su lajkali bivši i sadašnji igrači Hajduka, poput Jaira, Tahiraja, Ismajlija, Memolle i Pršira, a objava se svidjela i Bleartu Tolaju, napadaču druge momčadi Hajduka.

''Došli smo osvojiti tri boda. Sretan sam što sam zabio gol. Analizirali smo Hajdukove utakmice, dogovorili se da ćemo biti agresivni i dati sve od sebe'', rekao je Sahiti pa dodao:

''Na svakom treningu sam dao sve od sebe i pokazao sam da mogu igrati. Nisam nastupao gotovo godinu dana, sada se polako vraćam'', završio je hajdukovac u dresu Šibenika.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider