Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ŠIBENIK SLAVIO NA POLJUDU

Vukas: Ništa nismo napravili, kasnili smo u svemu i zasluženo izgubili

Hajduk je upisao treći poraz ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 8. kola Prve HNL Šibenik je priredio veliko iznenađenje pobijedivši na Poljudu pred 4.500 gledatelja Hajduk s 0:1

Bio je to 41. međusobni susret Hajduka i Šibenika u Prvoj HNL i tek peta pobjeda momčadi sa Šubićevca. Posljednju su ostvarili 17. listopada 2009. također, na Poljudu i to s identičnih 0:1.

gol expired Šok na Poljudu: Šibenik srušio Hajduk u dalmatinskom derbiju divider

Svoj komentar utakmice dao je Hari Vukas, trener Hajduka.

"Zaslužena pobjeda Šibenika, mi smo bili u lošem ritmu i nismo uspjeli odigrati kako treba. Kao da smo svi zajedno mislili da će to biti lako. Hajduk morao pobjeđivati ovakve utakmice na Poljudu. Bili smo spori i inertni pa izgubili", rekao je Vukas pa dodao:

"Ako smo u prijašnjih par utakmica bili na dobrom nivou, za ovu to ne možemo reći. Osim prilike iz prve minute ušli smo u ritam koji nam nije odgovarao, na sve smo kasnili, a Šibenik se povukao i dobro se branio. Na kraju nismo ni zaslužili više od ovoga'', istaknuo je trener Hajduka.

"Sve smo probali, probali smo s razgovorom na poluvremenu, mijenjali smo i sustav i igrače, ali sve je bilo uzalud. Većina igrača nije bila u dobrom ritmu i to je bio problem", rekao je Vukas
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider